рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Getz (2002-2009) 5 vrata – Cam Driver 5005

7.800 рсд

SKU: GTC12913 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI GETZ (2002-2009) 5 VRATA – CAM DRIVER 5005

Prednosti

 • Kvalitetan čelični profil pruža pouzdanost i izdržljivost
 • Kompletan set spreman za ugradnju olakšava proces montaže
 • Različite verzije dostupne za različite tipove krovova vozila
 • Preporučena nosivost od 50kg omogućuje prevoz različitog tereta
 • Dugačke šipke od 110cm ili 120cm prilagođene za Hyundai Getz (2002-2009) 5 vrata
 • Višenamenski – pogodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla

Opis proizvoda

Krovni nosači Hyundai Getz (2002-2009) su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila koji garantuje pouzdanost i izdržljivost. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju.

Ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, koje se biraju u zavisnosti od tipa krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, integrisane uzdužne šine ili standardne uzdužne šine, postoji odgovarajuća verzija Cam Driver krovnih nosača za vaše vozilo.

Krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Ovaj kompletan set vam pruža sve što je potrebno da biste imali sigurne i pouzdane krovne nosače na vašem Hyundai Getz vozilu.

Preporučena nosivost ovih krovnih nosača je 50kg, što vam omogućuje prevoz različitog tereta. Bez obzira da li planirate da nosite krovnu kutiju za dodatni prtljag ili nosite ski opremu ili bicikle, Cam Driver krovni nosači će sigurno izdržati težinu i omogućiti vam udobnu vožnju.

Šipke krovnog nosača su dostupne u varijantama dužine 110cm ili 120cm, zavisno od modela automobila. Ove dužine su optimalne za Hyundai Getz (2002-2009) sa 5 vrata.

Uverite se da pogledate našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli i druge opcije koje odgovaraju vašim potrebama.

Nabavite krovne nosače Hyundai Getz (2002-2009) 5 vrata – Cam Driver 5005 set i obezbedite siguran i pouzdan prevoz svog tereta na krovu vozila.

Zaključak

Krovni nosači Hyundai Getz (2002-2009) 5 vrata – Cam Driver 5005 su pouzdan, izdržljiv i praktičan dodatak vašem vozilu. Bez obzira da li planirate putovanje sa dodatnim prtljagom, ski opremom ili biciklima, ovi krovni nosači će vam omogućiti prevoz svega što vam je potrebno. Sa kvalitetnim čeličnim profilom i kompletom koji je spreman za ugradnju, ovi krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe. Nabavite set krovnih nosača Cam Driver i budite spremni za svako putovanje!

Prednosti:

 • Kvalitetan čelični profil
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • Različite verzije dostupne
 • Preporučena nosivost od 50kg
 • Dugačke šipke od 110cm ili 120cm
 • Višenamenski
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja