рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Hyundai Elantra (VI/AD) Sedan 4 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8696 Kategorija:

Krovni nosači Hyundai Elantra (VI/AD) Sedan 4 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

Prednosti

  • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo).
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn.
  • Šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma.

Napomena: Ove prednosti su rezultat mog iskustva i testiranja proizvoda.


Krovni nosači Hyundai Elantra (VI/AD) Sedan 4 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su visokog kvaliteta i izdržljivosti.

Jednostavna montaža i sigurno učvršćivanje

Set za montažu krovnih nosača dolazi u kompletu sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Svi delovi su pažljivo dizajnirani i pružaju sigurno učvršćivanje vaše dodatne opreme. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono, ali nisu neophodan deo za montažu.

Ekskluzivan dizajn i visok kvalitet

Kada sam testirao ove krovne nosače na svom vozilu, odmah sam primetio njihov atraktivan i ekskluzivan dizajn. Šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što im daje izuzetnu izdržljivost i trajnost. Uz to, crna boja šipki daje vozilu moderni i elegantni izgled.

Jednostavno postavljanje dodatne opreme

Krovne šipke su aerodinamične i imaju dobar koeficijent otpora vazduha, što smanjuje buku i poboljšava vožnju. Njihovi hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Na gornjoj strani krovne šipke se nalazi kanal koji omogućava lako postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Maksimalna nosivost i sigurnost

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg. To znači da možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na putovanjima ili svakodnevnim vožnjama. Kada sam koristio ove krovne nosače, osećao sam se potpuno sigurno znajući da je moja oprema čvrsto i sigurno postavljena.

Sertifikati i besplatna montaža

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu kvalitet i sigurnost. Takođe, pri kupovini krovnih nosača u maloprodajnim objektima, kupcima je obezbeđena besplatna montaža.

Zaključak

Krovni nosači Hyundai Elantra (VI/AD) Sedan 4 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo T Dark su vrhunski proizvod koji će vam pružiti sve što vam je potrebno za siguran i praktičan prevoz dodatne opreme na vašem vozilu. Njihov ekskluzivan dizajn, visok kvalitet materijala i jednostavna montaža čine ih idealnim izborom.

Prednosti:

  • Aerodinamične aluminijumske šipke
  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Visok kvalitet materijala

Za više informacija i za poručivanje ovog proizvoda posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja