рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Atos (1997-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13218 Kategorija:

Krovni nosaci Hyundai Atos (1997-2008), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

Krovni nosaci Hyundai Atos su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci su isporučeni kao kompletan set spreman za ugradnju. Svi nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet.

Specifikacije

  • Firm: Nordrive
  • Kompatibilnost: Hyundai Atos (1997-2008)
  • Materijal: Čelik
  • Model: SnapFit 1

Montaža jednostavna kao igra slagalice

Dizajn ovih krovnih nosaca omogućava jednostavnu montažu na vaš automobil. Teleskopske šipke su napravljene od visokokvalitetnog čelika i dizajnirane tako da se mogu prilagoditi šinama krova vozila sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Ove šipke se lako i sigurno pričvršćuju na krovne šine uz pomoć čeličnog pojasa i EPDM gume koje pružaju odlično prianjanje i štite šine od ogrebotina.

Bezbednost na prvom mestu

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su dizajnirani sa bezbednošću kao glavnim prioritetom. Svi nosaci su opremljeni bezbednosnim bravama koje osiguravaju vaše terete i sprečavaju neželjeno pomeranje tokom vožnje. Takođe, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montažu i proverite da li su svi delovi seta prisutni pre instalacije.

Neograničene mogućnosti prevoza

Sa ovim krovnim nosacima, otvara vam se svet mogućnosti za prevoz različitih tereta. Možete montirati krovne koferi, ski nosače ili nosače za bicikle i uživati u avanturama sa svojim vozilom. Takođe, ćete biti sigurni da su vaši tereti stabilno i bezbedno pričvršćeni.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetni materijali
  • Bezbednosne brave

Zavšite svoju avanturu sigurno i bezbrižno sa krovnim nosacima Hyundai Atos – Nordrive SnapFit 1. Poručite ih odmah i olakšajte prevoz tereta na svom vozilu!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja