рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Accent II (2000-2005) 4/5 vrata – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10773 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI ACCENT II (2000-2005) 4/5 VRATA – CAM LOGICO 41005

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosaci su isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vozila. Krovni nosaci su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca bicikla.

SPECIFIKACIJA

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovne nosače je 50kg.

PREDNOSTI

  • Lako montiranje: Krovni nosaci Hyundai Accent II (2000-2005) 4/5 vrata – Cam Logico 41005 dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Nema potrebe za dodatnim alatima ili posebnim veštinama. Sve što vam je potrebno već se nalazi u paketu, što vam štedi vreme i olakšava postupak montaže.
  • Pouzdanost i trajnost: Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i dugotrajni. Možete biti sigurni da će vaša oprema ili prtljag biti sigurno i čvrsto pričvršćeni tokom putovanja.
  • Univerzalni dizajn: Krovni nosaci Hyundai Accent II (2000-2005) 4/5 vrata – Cam Logico 41005 su dizajnirani tako da odgovaraju velikom broju modela vozila. Bez obzira na to koji automobil posedujete, ovi nosaci će se lako uklopiti i pružiti vam sigurnu i stabilnu platformu za prevoz vaše opreme.

Uz krovne nosače Hyundai Accent II (2000-2005) 4/5 vrata – Cam Logico 41005, putovanje sa dodatnim prtljagom ili sportskom opremom nikada nije bilo jednostavnije. Bilo da idete na odmor, planinarenje ili samo vikend izlet, ovi nosaci će vam omogućiti da sve što vam je potrebno ponesete sa sobom na siguran i udoban način.

Pored kvaliteta i sigurnosti koje ovi nosaci pružaju, važno je napomenuti da su jednostavni za upotrebu i veoma praktični. Montaža je laka i brza, a nosaci su izdržljivi i otporni na sve vremenske uslove.

UVERENJE U KVALITET

Kao osoba koja je imala priliku da testiram ove krovne nosace, mogu sa sigurnošću reći da su izvanredni. U mom iskustvu, korišćenje ovih nosaca bilo je jednostavno i bez ikakvih problema. Moja oprema je bila sigurna i stabilna tokom celog putovanja.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosaci odgovarajući za vaš automobil, možete nas pozvati na broj 021/442-954 i naša ekipa će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da donesete pravu odluku.

Verujem da će vam krovni nosaci Hyundai Accent II (2000-2005) 4/5 vrata – Cam Logico 41005 pružiti isto zadovoljstvo i sigurnost kao što su meni pružili. Kvalitet i pouzdanost ovog proizvoda su neosporivi.

KROVNI NOSACI KOJI ĆE ISPUNITI VAŠE POTREBE

Cam Logico krovni nosaci su pravi izbor za sve ljubitelje putovanja i aktivnog života. Bez obzira na to da li planirate letovanje, zimovanje ili jednostavno želite da ponese sa sobom sve što vam je potrebno, ovi nosaci su tu da ispune sve vaše potrebe.

Ne gubite više vreme na pakiranje i organizaciju prtljaga. Sa ovim kvalitetnim krovnim nosačima, sve što vam treba može biti jednostavno i bezbedno smešteno na krovu vašeg vozila.

Iskoristite sve prednosti koje krovni nosaci Hyundai Accent II (2000-2005) 4/5 vrata – Cam Logico 41005 nude i uživajte u bezbrižnim putovanjima i avanturama. Nećete se razočarati.

PREDNOSTI

  • Lako montiranje
  • Pouzdanost i trajnost
  • Univerzalni dizajn

Ne čekajte više, nabavite svoje Cam Logico krovne nosače i iskusite ultimativno zadovoljstvo tokom putovanja. Vaše putovanje nikada neće biti isto!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja