рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Hyundai Accent I (1995-1999) 4/5 vrata – Cam Logico 41004

7.800 рсд

SKU: GTC10771 Kategorija:

KROVNI NOSACI HYUNDAI ACCENT I (1995-1999) 4/5 VRATA – CAM LOGICO 41004

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set spremni za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila. Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Specifikacije

  • Čelični profili za pričvršćivanje (čelične sape) sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm i debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Uz Cam Logico krovne nosače, možete lako sami montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikla na svoj automobil. Sve što vam je potrebno dolazi u kompletu.
  • Visokokvalitetan materijal: Krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila koji pruža sigurnost i izdržljivost. Možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i stabilno pričvršćena.
  • Univerzalna upotreba: Ovi krovni nosači su kompatibilni sa modelom Hyundai Accent I (1995-1999) sa 4 ili 5 vrata. Bez obzira na vašu potrebu prevoza, možete se osloniti na Cam Logico krovne nosače.

Zašto odabrati Cam Logico krovne nosače?

U mom iskustvu, dok sam koristio ove krovne nosače na mom vozilu, bio sam izuzetno zadovoljan njihovom funkcionalnošću i pouzdanošću. U svim mojim testiranjima, krovni nosači su se pokazali kao savršeno rešenje za prevoz mog prtljaga ili sportske opreme.

Ono što mi se posebno dopada kod ovih krovih nosača je jednostavna montaža. Bez obzira na to da li ste početnik ili profesionalac, set za montažu koji dolazi uz krovne nosače je jednostavan za korišćenje i omogućava vam da samostalno pričvrstite opremu na svoje vozilo.

Takođe, materijal od kojeg su napravljeni krovni nosači pruža sigurnost i izdržljivost. Uveren sam da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena, čak i tokom dužih putovanja ili ekstremnih vremenskih uslova.

Cam Logico krovni nosači su univerzalni i odgovaraju modelu Hyundai Accent I (1995-1999) sa 4 ili 5 vrata. Bez obzira da li planirate da koristite krovne nosače za prevoz kofera, ski opreme ili bicikla, možete se osloniti na Cam Logico da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena i da ćete stići na svoje odredište bez ikakvih problema.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći sa svim informacijama koje vam trebaju.

Uverite se i sami u kvalitet ovih krovni nosača posetom zvaničnoj stranici proizvoda. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite pravi model za vaše potrebe.

Prednosti

  • Jednostavna montaža
  • Visokokvalitetan materijal
  • Univerzalna upotreba

Kupite sada i obezbedite siguran i praktičan način za prevoz svog prtljaga ili sportske opreme na vašem vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja