рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda Jazz II MPV (2008-2015) sa i bez sibera – Cam Logico 41007

7.800 рсд

SKU: GTC10772 Kategorija:

Prednosti krovnih nosača Honda Jazz II MPV (2008-2015) sa i bez sibera – Cam Logico 41007

  • Napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama
  • Neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od čeličnog profila visokog kvaliteta, što im daje izdržljivost i pouzdanost. Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara tipu krova vašeg vozila.

Krovni nosači su neophodni deo opreme za montažu raznih dodataka na krov vašeg vozila, poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikala. Njihova sigurna montaža omogućava vam da opremu za prevoz tereta postavite na krov vašeg vozila bez bojazni od oštećenja ili nestabilnosti.

S obzirom na to da su ovi krovni nosači posebno dizajnirani za Honda Jazz II MPV (2008-2015), možete biti sigurni da će savršeno odgovarati vašem vozilu. Set sadrži četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje, sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Osim toga, dobijate i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Krovni nosači Honda Jazz II MPV (2008-2015) sa i bez sibera – Cam Logico 41007 imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti različite vrste tereta na svom krovu. Bez obzira da li putujete na odmor sa porodicom i nosite prtljag, ili želite da ponesete bicikle ili ski opremu, ovi krovni nosači će vam omogućiti da to uradite bezbedno i jednostavno.

Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći. Ako želite da saznate više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET. Takođe, pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršeni dodatak za vaše vozilo.

Prednosti:
– Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
– Kompletan set spreman za montažu
– Dostupni u različitim verzijama

Naručite svoje krovne nosače Honda Jazz II MPV (2008-2015) sa i bez sibera – Cam Logico 41007 i uživajte u sigurnom i udobnom prevozu tereta na svom vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja