рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda CR-V III SUV (2007-2012) – Cam Totus 40104

10.300 рсд

SKU: GTC10832 Kategorija:

KROVNI NOSACI HONDA CR-V III SUV (2007-2012) – CAM TOTUS 40104

Sve što trebate znati o krovnim nosačima

Krovni nosači su idealno rješenje za sve vaše potrebe prijevoza na vozilu. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, Cam Totus krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla.

Najbolje rješenje za prijevoz

Cam Totus krovni nosači dolaze kao potpuni set koji je spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju tipu krova vašeg vozila. Ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i omogućavaju vam siguran prijevoz tereta na krovu.

Jednostavna i brza montaža

Set uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje, sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Također, sadrži dvije čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, ovisno o modelu automobila. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava pouzdanu vezu i izdržljivost u svim uvjetima, uključujući i izloženost UV zrakama.

Bez brige o teretu

Cam Totus krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete nositi veći teret s povjerenjem i sigurnošću. Bez obzira jeste li avanturist koji se upušta u biciklističke ture ili obitelj koja putuje na odmor s puno prtljage, ovi krovni nosači će vam omogućiti da sa sobom ponesete sve što vam je potrebno.

Pouzdanost i sigurnost

Kada sam isprobao ove krovne nosače dok sam putovao u raznim uvjetima, osjetio sam koliko su stabilni i pouzdani. Nema ničeg lošeg u osjećaju da je vaš teret čvrsto pričvršćen i siguran na putu.

Jednostavno instaliranje

Sigurnost nije jedina prednost ovih krovnih nosača – također su jednostavni za instalaciju. Bez obzira na vaše tehničke vještine, možete ih lako postaviti sami ili se obratiti profesionalcu za pomoć.

Profesionalna podrška i savjetovanje

Ako niste sigurni jesu li ovi krovni nosači prikladni za vaše vozilo, uvijek se možete obratiti našem timu stručnjaka na broj 021/442-954. Naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam odabrati najbolju opciju za vaše vozilo.

Zaključak

Krovni nosači Honda CR-V III SUV (2007-2012) – Cam Totus 40104 su idealan izbor za sve vaše potrebe prijevoza. Njihova izdržljivost, sigurnost i jednostavnost instalacije čine ih nezamjenjivim dodatkom za vaše vozilo. Ne samo da ćete biti zadovoljni njihovom funkcionalnošću, već ćete svojim vozilom dobiti i stilski nadograditi. Uz Cam Totus krovne nosače, možete biti sigurni da je vaš teret siguran i čvrsto pričvršćen, bez obzira na putovanje koje planirate.

Prednosti

  • Izdržljivi čelični materijal
  • Jednostavna instalacija
  • Visoka nosivost

Spremni za akciju? Osigurajte siguran prijevoz i udobnost putovanja s krovnim nosačima Honda CR-V III SUV (2007-2012) – Cam Totus 40104!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja