рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda CR-V (1996-2002), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13217 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA CR-V (1996-2002), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije:

 • Krovnosaci za Honda CR-V (1996-2002)
 • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
 • Teleskopske šipke sa rastojanjem od 80cm do 111cm
 • Bezbednosne brave za sigurno korišćenje
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • GS-TÜV sertifikat

Udobnost i Sigurnost Na Visokom Nivou

Ako želite da prenesete sve svoje stvari na putovanjima i avanturama, krovni nosači su idealno rešenje za vaše vozilo Honda CR-V. Za dug put sa puno toga da nosite, Nordrive SnapFit 1 je pouzdan i čvrst izbor. Sada ne morate brinuti o tome kako ćete sve staviti u unutrašnjost svog vozila. Sa ovim krovni nosačima možete se fokusirati samo na uživanje u putovanju.

Kompletan Set za Jednostavnu Ugradnju

Kada kupite krovne nosače od Nordrive-a, dobijate sve što vam je potrebno za jednostavnu ugradnju. Ovaj set dolazi sa sveobuhvatnim uputstvima koja će vam pokazati kako da brzo i lako montirate nosače na krov vašeg vozila. Bez dodatnih troškova ili potrebe da tražite dodatne delove, ovaj set je spreman da odmah zadovolji vaše potrebe za prevozom.

Jednostavno Prilagodljive Šipke

Nordrive SnapFit 1 dolazi sa teleskopskim šipkama koje se lako prilagođavaju različitim dužinama krovnih šina. Bez obzira na rastojanje između šina na vašem vozilu, ove šipke će se lako prilagoditi. Samo ih jednostavno podesite na željenu dužinu i pričvrstite na krovne šine. Sa čeličnim pojasom koji obezbeđuje savršeno prijanjanje na šine i EPDM gumom koja štiti šine od ogrebotina, možete biti sigurni da su vaše stvari bezbedne i zaštićene tokom vožnje.

Maksimalna Sigurnost i Stabilnost

Kada je u pitanju bezbednost, Nordrive nikada ne razočarava. Ovi krovni nosači su opremljeni sa bezbednosnim bravama koje će vam pružiti dodatnu sigurnost tokom vožnje. Ne morate se brinuti o tome da li će se vaše stvari sigurno držati na mestu. Sa Nordrive SnapFit 1, možete biti potpuno sigurni u stabilnost i sigurnost vaših dragocenosti.

Jednostavna Montaža, Svi Delovi Uključeni

Uz set krovni nosača Nordrive SnapFit 1 dobijate sve što vam je potrebno da montirate nosače na vaš Honda CR-V (1996-2002). Sve što treba da uradite je da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su svi delovi prisutni. Bez ikakvog stresa ili glavobolje oko pronalaženja odgovarajućih delova, možete biti sigurni da ste spremni za putovanje.

Snažan i Izdržljiv Materijal

Sa krovni nosači od Nordrive-a, nikada nećete morati brinuti o njihovoj izdržljivosti. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, nosači su izuzetno izdržljivi i mogu izdržati težak teret bez ikakvih problema. Bez obzira da li prevozite krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, nosači će se nositi sa svim vašim potrebama bez kompromisa.

Prednosti:

 • Jednostavna montaža
 • Teleskopske šipke za prilagodljivost
 • Bezbednosne brave za sigurnost
 • Izdržljiv čelični materijal
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • GS-TÜV sertifikat

Uzmite svoje putovanje na sledeći nivo sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima za Honda CR-V. Ne gubite više vreme na pakovanje i stiskanje svega u unutrašnjost vašeg vozila. Sa ovim krovni nosačima, možete biti sigurni da ćete imati dovoljno prostora za sve vaše stvari. Bezbednost, praktičnost i izdržljivost su samo neke od pogodnosti koje ćete dobiti sa ovim sjajnim proizvodom. Ne čekajte više, nabavite svoj set Nordrive SnapFit 1 krovnih nosača danas i krenite na putovanje bez brige!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja