рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Honda Civic (X) Sedan 4 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8736 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA CIVIC (X) SEDAN 4 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Opis proizvoda

Krovni nosači Honda Civic (X) Sedan 4 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila. Kako biste imali potpunu sigurnost i pouzdanost, svaki Cruz krovni nosač poseduje sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Osim toga, pri kupovini krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena vam je besplatna montaža.

Proizvodi i karakteristike

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Set za montažu krovnih nosača se isporučuje kao kompletni set koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šapa-stopa). Ove aluminijumske šipke imaju aerodinamičan dizajn, sličan avionskom krilu, što im daje siguran, atraktivan i ekskluzivan izgled.

Prednosti krovnih nosača Honda Civic (X) Sedan 4 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna i brza instalacija
  • Poboljšano prigušenje buke

Specifikacija

  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Montaža i dodatna oprema

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača, iako one nisu neophodan deo za montažu. Molimo vas da pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste se uverili da ih pravilno instalirate. Takođe, obratite pažnju na bezbednosna uputstva koja su priložena kako biste se pridržavali svih pravila korišćenja.

Zaključak

Naravno, ukoliko niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem vozilu, uvek možete pozvati našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223 kako biste dobili dodatne informacije.

Za više informacija o ovom proizvodu posetite zvaničnu stranicu proizvoda ili pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti

  • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
  • Jednostavna i brza instalacija
  • Poboljšano prigušenje buke

PORUČI SADA i iskoristi sve prednosti ovih krovinih nosača za tvoje vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja