рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Honda Civic (VIII) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8766 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA CIVIC (VI) 5 VRATA (2006-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ako želite da putujete sa stilom i komforom, onda su krovni nosači Honda Civic (VI) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T pravi izbor za vas.

Najkvalitetniji materijali za izuzetnu snagu i izdržljivost

Ovi krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji garantuje izuzetnu snagu i dugotrajnost. Bezbednost vašeg prtljaga tokom putovanja je od suštinske važnosti, a ovi krovni nosači će se pobrinuti da vaše stvari ostanu sigurne i čvrsto pričvršćene na krovu vozila.

Aerodinamični dizajn za tišu i sigurniju vožnju

Krovne šipke Cruz Airo T imaju aerodinamičan oblik poput avionskog krila, što poboljšava protok vazduha i smanjuje buku tokom vožnje. Ovo znači da ćete uživati u mirnijem i tišem putovanju, bez nepotrebnog buke i vibracija.

Brzo i jednostavno postavljanje

Montiranje krovnih nosača je jednostavno i brzo. Uz ovaj set dobijate kompletan set spreman za ugradnju, što znači da nećete morati da tražite dodatne delove ili alate. Sve što je potrebno je da sledite korake iz uputstva za montažu i za nekoliko minuta vaši krovni nosači će biti spremni za putovanje.

Savršeno se uklapaju u dizajn vašeg vozila

Hvatači (stope) krovnih nosača su izrađeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su napravljeni od izdržljive ABS plastike. Ovi materijali ne samo da su izdržljivi, već i estetski privlačni. Pružajući savršeno skladan izgled, ovi krovni nosači će se idealno uklopiti u dizajn vašeg vozila.

Siguran i stabilan prevoz vašeg prtljaga

Sa krovnom nosačem Honda Civic (VI) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T možete biti sigurni da će vaš prtljag biti siguran tokom vožnje. Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je 75kg, što vam omogućava da bez brige prevozite sve što vam je potrebno.

Prednosti:

  • Izuzetno visok kvalitet izrade
  • Aerodinamičan dizajn za tišu i sigurniju vožnju
  • Brzo i jednostavno postavljanje

Uz krovni nosač Honda Civic (VI) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T, vaše putovanje će biti jednostavnije i udobnije nego ikada pre. Neka vaše stvari budu sigurne i čvrsto pričvršćene na krovu vozila, bez nepotrebnog buke i vibracija. Uverite se u vrhunski kvalitet i funkcionalnost ovog proizvoda i nećete biti razočarani.

Napomena: Cena se odnosi na set od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača.

Poručite dodatne bravice za zaključavanje

Ako želite dodatnu sigurnost, uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača. One će obezbediti da vaše stvari ostanu sigurne i da neće biti dostupne neovlašćenim osobama. Bravice se kupuju opcionalno i nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Set se sastoji od:

  • Krovne šipke – Cruz Airo T: Aerodinamične aluminijumske šipke
    • Dužina: 118cm
    • Maksimalna nosivost: 75kg

Krovni Kit – Cruz 935-472

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj komplet je dizajniran tako da se nedvosmisleno uklapa na model vozila Honda Civic (VI) 5 vrata (2006-2012). Izrađen je od visokokvalitetnog čelika, što garantuje izuzetnu snagu i trajnost.

Bezbednosno upustvo

Vaša bezbednost je naš prioritet. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo koje je priloženo uz krovne nosače i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Zemlja porekla: Španija

Uverite se u vrhunski kvalitet proizvoda koji dolazi iz Španije. Ovi krovni nosači su pažljivo dizajnirani i proizvedeni kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo i sigurnost tokom putovanja.

Zaključak

Krovni nosači Honda Civic (VI) 5 vrata (2006-2012), alu šipke – Cruz Airo T su idealan izbor za sve ljubitelje putovanja i avanture. Njihov vrhunski kvalitet izrade, aerodinamičan dizajn i jednostavna montaža čine ih nezaobilaznim dodatkom za vaš automobil. Neka vaše putovanje bude udobno, sigurno i bez brige o prtl

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja