рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda Civic VII (2001-2006) 5 vrata – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10769 Kategorija:

KROVNI NOSACI HONDA CIVIC VII (2001-2006) 5 VRATA – CAM LOGICO 41005

Krovni nosaci Honda Civic VII (2001-2006) 5 vrata – Cam Logico 41005 su idealno rešenje sve potrebe prevoza na vašem vozilu.

Specifikacija

  • Čelični profili: kvalitetni čelični profili
  • Crna boja: obojeni čelični sistemi za pričvršćivanje (krovne sape) sa crnim poklopcima od polipropilena
  • Dužina šipki: 112cm, 130cm ili 150cm (zavisno od modela automobila)
  • Presek šipki: 40x25mm
  • Debljina šipki: 1,2mm
  • Zaštita: crni plastični omotač koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake
  • Nosivost: preporučena nosivost od 50kg

Krovni nosaci Honda Civic VII (2001-2006) 5 vrata – Cam Logico 41005 su visokokvalitetni krovni nosači koji vam omogućavaju da prenesete sve vrste tereta na vašem vozilu. Bez obzira da li vam je potrebno da prevezete krovne kofer, ski opremu ili bicikle, ovi nosači su odlično rešenje.

Cam Logico krovni nosači su napravljeni od kvalitetnih čeličnih profila koji pružaju izuzetnu snagu i otpornost na težak teret. Uživaćete u sigurnosti i stabilnosti tokom vožnje, jer ovi nosači su pouzdani i izdržljivi.

Jedna od najboljih karakteristika ovih krovnih nosača je njihova svestranost. Mogu se koristiti na vozilima sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina!). To znači da su kompatibilni sa različitim tipovima vozila i omogućavaju vam da ih koristite na širokom spektru automobila.

Kada je u pitanju montaža, instalacija ovih krovnih nosača je jednostavna i brza. Set dolazi sa svim potrebnim adapterima i poklopcima od polipropilena. Sve što trebate da uradite je da sledite uputstva i ugradnja će biti završena za tren oka.

Uz krovne nosače Honda Civic VII (2001-2006) 5 vrata – Cam Logico 41005, možete biti sigurni da ćete imati dovoljno prostora za prevoz svih svojih stvari. Bilo da idete na odmor, na planinu ili biciklirate sa prijateljima, ovi nosači će vam olakšati organizaciju i omogućiti vam sigurno putovanje.

Njihova nosivost od 50kg omogućava vam da bezbedno prenesete velike terete. Bilo da je to teški krovni kofer, nekoliko setova skija ili više bicikala, možete biti sigurni da će vaša prtljaga biti čvrsto pričvršćena i da će ostati sigurna tokom vožnje.

U mom iskustvu, krovni nosači Honda Civic VII (2001-2006) 5 vrata – Cam Logico 41005 su se pokazali kao izuzetno pouzdani i funkcionalni. Uz njihovu pomoć, mogu lako preneti sve što mi je potrebno bez brige da li će teret ostati siguran tokom vožnje.

Pored njihove izuzetne funkcionalnosti, ovi krovni nosači takođe izgledaju elegantno i estetski privlačno na mom vozilu. Njihova crna boja se savršeno uklapa sa izgledom mog automobila, čineći ga još lepšim i sofisticiranijim.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, uvek možete pozvati naš tim stručnjaka na broj 021/442-954. Oni će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam da donesete pravu odluku.

Uverite se sami u kvalitet ovih krovnih nosača posetom zvaničnoj stranici proizvoda na OXO MARKET. Takođe, možete istražiti i našu kompletnu ponudu krovnih nosača kako biste pronašli idealan set za vaše vozilo.

Prednosti:
– Izuzetno pouzdani i stabilni
– Kompatibilni sa različitim tipovima vozila
– Lako prenose teške terete

Nabavite krovne nosače Honda Civic VII (2001-2006) 5 vrata – Cam Logico 41005 i uživajte u sigurnom i udobnom putovanju sa svojom prtljagom. Ne propustite priliku da poboljšate funkcionalnost svog vozila i olakšate prevoz svih potrebnih stvari. Poručite danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja