рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda Civic VII (2001-2006) 5 vrata – Cam Driver 5016

7.800 рсд

SKU: GTC12919 Kategorija:

KROVNI NOSACI HONDA CIVIC VII (2001-2006) 5 VRATA – CAM DRIVER 5016

Prednosti

 • Prilagodljivi set krovnih nosača za vaše vozilo
 • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
 • Kompletan set spreman za jednostavnu ugradnju

Specifikacije

 • Tip vozila: Honda Civic VII (2001-2006)
 • Broj vrata: 5
 • Model: Cam Driver 5016
 • Preporučena nosivost: 50kg
 • Dužina šipki: 110cm ili 120cm

Krovni nosači su neizostavan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Cam Driver krovni nosači predstavljaju idealno rešenje za vaše vozilo. Ovaj kompletan set pruža vam sve što vam je potrebno za lako i sigurno pričvršćivanje tereta na krov automobila.

Na raspolaganju su vam različite verzije krovnih nosača, koje se biraju u skladu sa tipom krova vašeg vozila. Bez obzira da li imate pričvrsne tačke, integrisane uzdužne šine ili standardne uzdužne šine, Cam Driver ima pravi set za vas.

Kada je u pitanju sigurnost, Cam Driver nosači su neupitni. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će nosači izdržati teret čak i tokom vožnje po neravnim putevima. Vaš teret će biti sigurno i čvrsto pričvršćen, bez ikakvog pomeranja ili vibracija.

Dužine šipki za krovni nosač variraju u zavisnosti od modela vašeg automobila. Birajte između šipki dužine 110cm ili 120cm kako biste pronašli idealnu opciju za svoje vozilo.

Ugradnja

Uz Cam Driver krovne nosače, ugradnja je vrlo jednostavna i može se obaviti samostalno. Set dolazi sa svim potrebnim šapama i šipkama za montažu. Jednostavno pratite uputstva koja su priložena uz set i u vrlo kratkom vremenskom roku imaćete funkcionalne krovne nosače na svom vozilu.

Zaključak

Krovni nosači Honda Civic VII (2001-2006) 5 vrata – Cam Driver 5016 predstavljaju savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza tereta na krovu vozila. Izrađeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju dugotrajnu i pouzdanu podršku. Pričvrstite ih na svoj automobil i uživajte u sigurnom i bezbednom prevozu tereta.


Prednosti:

 • Prilagodljivi set krovnih nosača za vaše vozilo
 • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
 • Kompletan set spreman za jednostavnu ugradnju

!CALL-TO-ACTION

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja