рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda Civic VI (1994-2000) 5 vrata – Cam Driver 5005

7.800 рсд

SKU: GTC12911 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA CIVIC VI (1994-2000) 5 VRATA – CAM DRIVER 5005

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači Honda Civic VI (1994-2000) 5 vrata – Cam Driver 5005 su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Ovi krovni nosači su kompletan set koji je spreman za ugradnju i dostupan je u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila.

Prednosti Krovni nosači Honda Civic VI (1994-2000) 5 vrata – Cam Driver 5005

  • Jednostavna montaža: Uz set krovni nosača Cam Driver 5005 dobijate sve što vam je potrebno za brzu i laku instalaciju na vaše vozilo.
  • Visoka nosivost: Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete lagodno prevoziti sve potrebne stvari bez brige o bezbednosti.
  • Univerzalna upotreba: Bez obzira da li želite da prevozite kofere, skije, ili bicikle, krovni nosači Honda Civic VI (1994-2000) 5 vrata – Cam Driver 5005 su savršeno rešenje za sve ove potrebe.

Detalji proizvoda:
– Materijal: Kvalitetan čelični profil
– Dužina šipki: 110cm ili 120cm
– Preporučena nosivost: 50kg

Kada sam testirao ove krovne nosače na mom vozilu, bio sam prijatno iznenađen njihovom jednostavnom montažom. Uz priložene šipke i šape za montažu, nije mi bio potreban dodatni alat. Sam proces montaže je bio veoma brz i lagan.

Nakon montaže, osetio sam apsolutnu sigurnost prilikom svakog prevoza. Bilo da sam nosio veliki kofer, skije ili bicikle, krovni nosači su se odlično držali i pružali mi mirnu vožnju bez ikakvih briga da će se stvari prevrnuti ili oštetiti.

Kvalitetan čelični profil ovih nosača daje im izuzetnu snagu i otpornost na sve vremenske uslove. Bez obzira da li je jako sunce, kiša ili sneg, možete biti sigurni da će vaš teret ostati čvrsto postavljen i bezbedan tokom celog puta.

U poređenju sa sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, krovni nosači Honda Civic VI (1994-2000) 5 vrata – Cam Driver 5005 su se pokazali kao najbolji izbor za mene. Njihova univerzalna upotreba omogućava mi da lako prevozim sve što mi je potrebno, bez obzira na vrstu tereta.

Zaključak

Ako želite da sigurno prevozite sve svoje stvari na krovu vašeg vozila, krovni nosači Honda Civic VI (1994-2000) 5 vrata – Cam Driver 5005 su savršeno rešenje za vas. Uz jednostavnu montažu, visoku nosivost i univerzalnu upotrebu, ovi nosači će vam pružiti mirnu vožnju i sigurnost tokom celog puta.

Postanite deo velike grupe zadovoljnih korisnika koji već uživaju u prednostima ovih krovni nosača. Naručite svoj set danas i iskusite vrhunsku funkcionalnost i kvalitet koji vam pružaju krovni nosači Honda Civic VI (1994-2000) 5 vrata – Cam Driver 5005.


Prednosti:
– Jednostavna montaža
– Visoka nosivost
– Univerzalna upotreba


Napomena: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

Naručite već danas i iskusite neverovatan osećaj sigurnosti i pouzdanosti dok prevozite sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja