рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Honda Civic (IX) 5 vrata (2012-2017), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9885 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA CIVIC (IX) 5 VRATA (2012-2017), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Krovni nosači koji ispunjavaju sve vaše prevozne potrebe

Krovni nosači su neizostavan dodatak za vaše vozilo. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, krovni nosači Cruz Oplus ST su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Uz ovaj krovni nosač, možete lako i bezbedno preneti sve što vam je potrebno, bilo da je to krovni kofer, nosač za bicikle ili ski nosač.

Savršeno dizajnirani i sertifikovani

Cruz krovni nosači su pažljivo dizajnirani kako bi odgovarali modelu vozila Honda Civic (IX) 5 vrata (2012-2017). Izrađeni su od pocinkovanog čeličnog profila, plastificiranog u crnoj boji, što im daje elegantan izgled.

Ovi krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, garantujući njihovu kvalitetu i bezbednost. Montaža krovnih nosača je jednostavna, a svaki kupac ima mogućnost besplatne montaže u našim maloprodajnim objektima.

Jednostavno montiranje i upotreba

Set krovnih nosača se isporučuje kao kompletna jedinica sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Dužina šipki je 120cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Uz priloženo uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita, možete lako samostalno obaviti montažu.

Hvatači (stope) su izrađeni od visokokvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su od izdržljive ABS plastike. Zahvaljujući njihovoj kvalitetnoj izradi, nosači će pouzdano držati vaš prtljag tokom putovanja.

Dodatna oprema i opciono kupovina

Uz krovni nosač, možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. Ove bravice nisu neophodne za montažu, ali pružaju dodatnu sigurnost tokom prevoza.

Bezbednost i pažljivo rukovanje

Pre montaže krovnih nosača, pažljivo pročitajte bezbednosno uputstvo kako biste se strogo pridržavali svih pravila. Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno nas pozovite na broj tehničke podrške 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zaključak

Krovni nosači Honda Civic (IX) 5 vrata (2012-2017), čelične šipke – Cruz Oplus ST su idealan dodatak za vaše vozilo. Njihov visokokvalitetni dizajn, uz sertifikate koji garantuju bezbednost, pružaju vam sve što vam je potrebno za siguran i udoban prevoz tereta. Ne čekajte, poručite svoj set krovnih nosača već danas i uživajte u bezbednom prevozu!

Prednosti

  • Visokokvalitetan čelični profil
  • Sertifikovani (GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU)
  • Jednostavna montaža i upotreba
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja