рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Honda Accord VII (2003-2008) 4 vrata – Cam Logico 41074

7.800 рсд

SKU: GTC10767 Kategorija:

KROVNI NOSACI HONDA ACCORD VII (2003-2008) 4 VRATA – CAM LOGICO 41074

Krovni nosaci Honda Accord VII (2003-2008) 4 vrata – Cam Logico 41074 su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji garantuje dugotrajnost i sigurnost. Ovi krovni nosači, koje donosi brend Cam Logico, dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju.

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla na vašem vozilu. Sa ovim kvalitetnim nosačima, možete izbeći probleme sa prevozom dodatne opreme tokom putovanja.

Specifikacije

  • Čelični profil: Kvalitetan čelični profil koji garantuje sigurnost i izdržljivost.
  • Kompletan set: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju.
  • Različite verzije: Dostupne su različite verzije krovni nosača zavisno o tipu krova vozila.
  • Nosivost: Preporučena nosivost ovih nosača je 50kg.

Prednosti

  • Jednostavna instalacija: Krovni nosači dolaze kao kompletni set spreman za montažu. Ne morate brinuti o komplikovanoj i dugotrajnoj instalaciji.
  • Pouzdana sigurnost: Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju pouzdanu sigurnost vašoj opremi tokom putovanja.
  • Višenamenski: Sa Cam Logico krovnim nosačima, možete lako montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikala na vašem vozilu.

Kako odabrati prave krovne nosače?

Nudimo vam širok asortiman krovnih nosača koji su kompatibilni sa različitim tipovima vozila. Kako biste bili sigurni da odaberete prave nosače za vaš automobil, proverite specifikacije i dimenzije vašeg krova. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, možete nas kontaktirati na broj 021/442-954 i naš stručni tim će vam rado pomoći.

ZAKLJUCAK

Cam Logico krovni nosači Honda Accord VII (2003-2008) 4 vrata (41074) su idealan izbor za vaše putovanje. Sa njima ćete moći da prenesete sve potrebne stvari na jednostavan i siguran način. Njihova jednostavna instalacija, pouzdana sigurnost i višenamenska upotreba čine ih pravim izborom za svakog vozača.

Ne propustite da pogledate našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite model koji odgovara vašem automobilu.

Prednosti:

  • Jednostavna instalacija
  • Pouzdana sigurnost
  • Višenamenska upotreba

Naručite odmah i obezbedite siguran i praktičan prevoz svih vaših stvari tokom putovanja!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja