рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Honda Accord Tourer (2011-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5865 Kategorija:

KROVNI NOSAČI HONDA ACCORD TOURER (2011-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i predstavljaju neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Nordrive krovni nosači su posebno dizajnirani kako bi pružili siguran i praktičan način da prenesete svoju opremu za putovanje na vozilu.

SPECIFIKACIJA

 • Šipke izrađene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima za ubacivanje gumenih profila otpornih na klizanje
 • Kompletan set sa krovnim šapama i bezbednosnim bravama
 • Dizajnirano za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm

PREDNOSTI

 • Sigurnost prilikom prevoza: Krovni nosači Nordrive su testirani i poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost prilikom prevoza vaše opreme.
 • Prilagodljivi dizajn: Šipke imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili za sprečavanje klizanja i oštećenja. Ovi profili omogućavaju montažu nosača za skije i biciklove uz koje dobijate T-profile koji savršeno ulaze u kanal.
 • Jednostavna montaža: Krovne šape se lako pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila, a krovne šipke se jednostavno montiraju na krovne šape. Krajevi šipki se štite gumenim poklopcima koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Sve što vam je potrebno za montažu je već uključeno u setu.
 • Visoka nosivost: Ovi krovni nosači mogu nositi do 100kg tereta, što vam omogućava siguran prevoz velikih krovnih kofera, ski opreme ili bicikala.
 • Pouzdanost i bezbednost: Bezbednosne brave sa 3 ključa su uključene u set, što vam omogućava da vašu opremu ostavite na krovu vozila bez brige.

Ugradnjom ovih krovnih nosača na vaš Honda Accord Tourer (2011-2013) dobićete praktično rešenje za prevoz svih vaših potrebnih stvari tokom putovanja. Njihov siguran i jednostavan dizajn će vam omogućiti da se fokusirate na uživanje u vožnji, znajući da je vaša oprema na sigurnom i lako dostupna.

Uz ove krovne nosače, sve što treba da uradite je da pričvrstite svoje krovne koferi, ski nosače ili nosače za bicikle i krenete na put. Nećete morati brinuti o tome da li će vaša oprema biti sigurna tokom vožnje.

Napomena: Pre montaže nosača, pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, strogo se pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnost tokom vožnje.

Ovaj proizvod možete pronaći i na zvaničnoj stranici proizvođača, gde možete pronaći i druge modele i opcije. Pogledajte sve dostupne krovne nosače u našoj ponudi kako biste pronašli idealno rešenje za vaše potrebe.

PREDNOSTI

 • Visokokvalitetan aluminijumski profil
 • Testirano i sertifikovano od strane GS-TÜV
 • Jednostavna montaža i demontaža
 • Bezbednosne brave sa 3 ključa uključene
 • Kompatibilno sa standardnim uzdužnim šinama
 • Maksimalna nosivost od 100kg
 • Set uključuje sve potrebne delove

NARUČITE KROVNE NOSAČE HONDA ACCORD TOURER (2011-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Ovaj set krovnih nosača je dizajniran da pruži sigurnost, praktičnost i pouzdanost prilikom prevoza vaše opreme na vozilu. Nabavite ih danas i osigurajte sebi bezbedan i udoban put tokom svih vaših avantura.

Naručivanje je jednostavno, samo dodajte proizvod u korpu i pratite korake za završetak kupovine. Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem naše korisničke podrške.

Zapamtite, ovi krovni nosači su idealno rešenje za vaše Honda Accord Tourer (2011-2013) vozilo i omogućiće vam da bezbedno transportujete svoju opremu tokom svih putovanja.

Naručite danas i spremite se za udobne i bezbrižne vožnje sa Nordrive krovnim nosačima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja