рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Tourneo Courier (2014-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13215 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD TOURNEO COURIER (2014-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Faktički opis proizvoda

Kompletan set krovnih nosača za Ford Tourneo Courier, modeli od 2014. godine, koji su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila. Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima omogućava se bezbedan i siguran prevoz svih vaših potrebnih tereta. Set krovnih nosača je spreman za lako i brzo montiranje, dostupan je u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila, i poseduje sertifikat GS-TÜV.

Napravljeni da zadovolje sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosači Ford Tourneo Courier su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Sačinjeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, oni pružaju izuzetnu snagu i izdržljivost. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili putujete sami, krovni nosači će omogućiti da bezbedno prevezete sve što vam je potrebno.

Brza i jednostavna ugradnja

Nordrive krovni nosači su dizajnirani tako da se lako i brzo ugrade na vaše vozilo. Set dolazi kao potpuno opremljen komplet, spremno za montažu. Uz priložena uputstva za montažu, čak i početnici će moći da ih instaliraju bez ikakvih problema. Bez obzira na vaše tehničko znanje, krovni nosači će biti postavljeni sigurno i čvrsto.

Kvalitet i sigurnost

Svi Nordrive krovni nosači su pažljivo testirani i poseduju GS-TÜV sertifikat. To znači da su prošli stroge bezbednosne standarde i da su garantovani da će izdržati svaku situaciju na putu. Vaša sigurnost i sigurnost svih putnika su na prvom mestu, zato možete biti potpuno uvereni u pouzdanost ovih krovnih nosača.

Upotreba i funkcionalnost

Krovni nosači Ford Tourneo Courier su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to šta želite da prevezete, ovi krovni nosači će se pobrinuti da vaš teret bude siguran i bezbedan tokom celog puta. Zahvaljujući njihovoj snazi i izdržljivosti, možete se osećati potpuno sigurno i bezbrižno.

Praktičan dizajn i optimalna funkcionalnost

Krovni nosači Ford Tourneo Courier (2014-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su odlično prilagođeni vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Teleskopske šipke su dizajnirane tako da se lako prilagode širini vozila, od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na šine. Takođe, krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Osim toga, krovne šape poseduju bezbednosne brave za dodatnu sigurnost.

Važna napomena o instalaciji

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Pre nego što izvršite instalaciju, pažljivo pročitajte uputstva za montažu i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta. Bezbednost je veoma važna, stoga se strogo pridržavajte svih navedenih pravila i propisa.

Prednosti

  • Brza i jednostavna ugradnja
  • Visokokvalitetni čelični profil
  • GS-TÜV sertifikat za sigurnost
  • Prilagođen standardnim uzdužnim šinama
  • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost
  • Odlična nosivost i prianjanje
  • Estetski privlačan dizajn
  • Zaštita krovne šine od ogrebotina

Kupite krovne nosače Ford Tourneo Courier (2014-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 danas i uživajte u bezbednom i sigurnom prevozu svih vaših potrebnih tereta. Ne propustite ovu fantastičnu priliku i obezbedite sebi kvalitetne krovne nosače koji se lako ugrađuju i pružaju izuzetnu funkcionalnost. Poručite ih odmah i iskoristite sve prednosti koje vam pružaju ovi vrhunski krovni nosači.

Za više informacija posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja