рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Mondeo SW (2001-2007), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5922 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD MONDEO SW (2001-2007), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M


Specifikacija:

 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Krovni nosači su rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su savršen dodatak za vaš automobil. Uz bezbednosne brave i GS-TÜV sertifikat, možete biti sigurni da su ovi krovni nosači pouzdani i bezbedni.

Krovni nosači Ford Mondeo SW (2001-2007), alu šipke – Nordrive RailPro M je kompletan set koji će vam omogućiti postavljanje krovne konstrukcije na vaš automobil. Ove šipke su posebno dizajnirane za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Prednosti:

 • Fleksibilnost prevoza – Sa ovim krovni nosačima možete lako prevoziti krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Bez obzira na vrstu prevoza, Nordrive RailPro M pruža fleksibilne mogućnosti i olakšava vašu svakodnevicu.
 • Kvalitet i pouzdanost – Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izdržljivi i sigurni za korišćenje. Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da su prošli rigorozne testove bezbednosti.
 • Jednostavna montaža – Set krovni nosača je spreman za ugradnju i dolazi sa svim potrebnim delovima. Uz detaljno uputstvo za montažu, čak i početnici će uspešno montirati ove nosače.

Nordrive RailPro M je idealan izbor za vaš Ford Mondeo SW (2001-2007) sa standardnim uzdužnim šinama. Kako bi se postigla maksimalna sigurnost, pročitajte uputstvo za montažu i strogo se pridržavajte pravila.


Za sigurnu i udobnu vožnju uz maksimalnu fleksibilnost prevoza, naručite krovne nosače Ford Mondeo SW (2001-2007), alu šipke – Nordrive RailPro M danas!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je napravljen na osnovu dostupnih informacija i ličnog iskustva testiranja. Za više informacija o proizvodu posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.


Prednosti:

 • Fleksibilnost prevoza
 • Kvalitet i pouzdanost
 • Jednostavna montaža
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja