рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Galaxy II MPV (2006-2010) bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40083

10.300 рсд

SKU: GTC10926 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD GALAXY II MPV (2006-2010) BEZ UZDUZNIH KROVNIH SINA – CAM TOTUS 40083

Kompletan set potreban da biste posedovali krovne nosace na vasem vozilu

Krovni nosaci su idealno resenje za sve potrebe prevoza na vasem vozilu. Izradjeni su od kvalitetnog celicnog profila. Cam Totus krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Dostupni su u razlicitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vozila. Krovni nosaci su neophodan deo za montazu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle.

Samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina!).

Kompletan set ukljucuje:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm i debljine 1.2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Krovni nosac ima preporučenu nosivost od 50kg.

Prednosti

  • Svestranost: Cam Totus krovni nosaci omogucavaju vam fleksibilnost da prevozite razlicite stvari na vasem vozilu, bez ikakvih problema. Bez obzira da li putujete na odmor, planinarenje ili biciklizam, nasi krovni nosaci ce vam omoguciti da sve sto vam je potrebno bude lako dostupno.
  • Kvalitetna izrada: Izradjeni od celicnog profila i sa crnim plastičnim omotačem, nasi krovni nosaci su vrlo izdrzljivi i otporni. Možete biti sigurni da će izdržati razne vremenske uslove i da će vam dugo služiti.
  • Jednostavna montaža: Cam Totus krovni nosaci dolaze kao kompletan set sa svim potrebnim adapterima i poklopcima. Možete ih lako montirati sami kod kuće uz pomoć priloženih uputstava.

Uverite se da svoje putovanje i avanture učinite sigurnim i udobnim sa Cam Totus krovnim nosacima za Ford Galaxy II MPV (2006-2010).

Za sve dodatne informacije ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954.

Pogledajte nasu kompletnu ponudu krovnih nosaca na OXO MARKET.


NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu navedenih detalja o proizvodu i ne odražava stvarne funkcije i prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja