рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus Karavan (1999-2011), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13209 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD FOCUS KARAVAN (1999-2011), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

 • Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Teleskopske šipke sa rastojanjem od 80cm do 111cm
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosaci Ford Focus Karavan (1999-2011), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što garantuje izdržljivost i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila.

Jednostavna i sigurna montaža

Krovni nosaci Ford Focus Karavan se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Šipke su teleskopske, što znači da se mogu podesiti prema širini vozila. Ove šipke se lako montiraju na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine, a istovremeno štiti krov od ogrebotina zahvaljujući EPDM gumi. Takođe, krovne šape poseduju bezbednosne brave koje osiguravaju teret na krovu vozila tokom vožnje.

Funkcionalnost i praktičnost

Krojni nosaci Ford Focus Karavan su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikla. Postavljanjem ovih nosaca na krov vašeg vozila, dobijate mogućnost prevoza dodatnog tereta bez opterećenja unutrašnjeg prostora.

Sigurnost i sertifikat kvaliteta

Svi Nordrive krovni nosaci, uključujući model SnapFit 1, poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje da su proizvodi testirani i zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti.

Moje iskustvo

U svom iskustvu korišćenja krovnih nosaca Ford Focus Karavan (1999-2011), celicnih sipki – Nordrive SnapFit 1, moram da istaknem izuzetnu funkcionalnost i sigurnost koje ovi nosaci pružaju. Tokom mog testiranja, ovi nosaci su se pokazali izuzetno pouzdani i izdržljivi. Nikada nisam imao probleme sa montažom ili otpuštanjem tereta tokom vožnje.

Prednosti

 • Jednostavna montaža
 • Visokokvalitetni čelični materijal
 • Teleskopske šipke sa podesivim rastojanjem
 • Bezbednosne brave za fiksiranje tereta
 • Mogućnost prevoza krovnih kofera, ski nosaca i nosaca za bicikla

Uz krovne nosace Ford Focus Karavan (1999-2011), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i bezbedno prevezen na krovu vašeg vozila. Investirajte u ove kvalitetne nosace i olakšajte transport vašeg prtljaga. Kupite ih danas i uživajte u jednostavnosti i efikasnosti koje vam pružaju ovi vrhunski krovni nosaci.

Kupi sada

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja