рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Ford Focus (III) Sportbreak (2011-2015), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8826 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD FOCUS (III) SPORTBREAK (2011-2015), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Peruške za prevoz uz vrhunske krovne nosače

Krovni nosači su neophodni kada želite da prenosite teret na svom vozilu. Uz Krovne nosače Ford Focus (III) Sportbreak (2011-2015), alu šipke – Cruz Airo T, možete biti sigurni da ćete imati vrhunsko rešenje za sve vaše prevozne potrebe.

Odličan dizajn i kvalitet

Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, pružajući vam izdržljivost i sigurnost tokom transporta. Njihov aerodinamičan dizajn smanjuje otpor vazduha, čime se smanjuje buka i osigurava bolja vožnja.

Lak i jednostavan za montažu

Set za montažu krovnih nosača dolazi u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Uz priloženo uputstvo, njihova montaža je veoma jednostavna i može se obaviti bez ikakvih problema. Nakon montaže, krovni nosači su stabilni i bezbedni.

Prednosti krovnih nosača Ford Focus (III) Sportbreak (2011-2015), alu šipke – Cruz Airo T:

  • Siguran i atraktivan dizajn: Krovne šipke Airo T su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, pružajući vam sigurnost i estetski doživljaj.
  • Laka montaža: Set dolazi sa svim potrebnim delovima za montažu, a uputstvo je jasno i jednostavno za praćenje.
  • Poboljšana vožnja: Aerodinamičan dizajn i smanjenje otpora vazduha pružaju vam tišu i udobniju vožnju.

Nabavite svoje krovne nosače Ford Focus (III) Sportbreak (2011-2015), alu šipke – Cruz Airo T danas i iskusite vrhunsku praktičnost i sigurnost pri prevozu tereta na vašem vozilu.

[!NOTE] Bezbednost je uvek na prvom mestu. Uvek se pridržavajte uputstava za montažu i bezbednosnih pravila kako biste osigurali sigurnost svih putnika na putu.

Uživajte u svakoj vožnji uz vrhunske krovne nosače. Poručite svoj set danas i iskusite njihovu izdržljivost i sigurnost.

Pogledajte našu kolekciju krovnih nosača

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja