рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus III 5v (14-18), celicne sipke – G3 Pacific Steel

9.300 рсд

SKU: GTC11235 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD FOCUS III 5V (14-18), CELICNE SIPKE – G3 PACIFIC STEEL

“Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, G3 krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu.”

Specifikacije

  • Visoko kvalitetan čelični profil
  • Set od 2 krovne šipke i 4 šape
  • Maksimalna nosivost: 50kg

Opis proizvoda

G3 Pacific Steel krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo. Sastavljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su dizajnirani da obezbede siguran i pouzdan transport vašeg tereta. Bilo da je reč o krovnom koferu, ski nosačima ili nosačima za bicikla, ovi nosači pružaju izuzetnu podršku.

Naši G3 krovni nosači su sertifikovani po City Crash standardima, obezbeđujući vam dodatnu sigurnost. Njihovi modeli (Open, Pacific, Clop) su prošli ISO/PAS testove, testove udarnom snagom od 8G i testove nosivosti od 50kg (za Pacific nosače čak 75kg).

Instalacija krovnih nosača je jednostavna i može se izvršiti uz samo nekoliko koraka. U jedinstvenom setu, dobijate 2 krovne šipke i 4 šape. Važno je da se uverite da su svi delovi iz seta na broju i da pažljivo pročitate uputstva za montažu kako biste osigurali pravilan i siguran zahvat.

G3 Pacific Steel krovni nosači su istaknuti po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti. Krajevi šipki imaju posebne poklopce koji štite krajeve od oštećenja i čuvaju estetski izgled. Takođe, ovi krovni nosači su namenjeni samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnih šina). Maksimalna nosivost ovih nosača je 50kg, pružajući vam mogućnost da bezbedno prenesete svoj teret.

Upotrebom G3 Pacific Steel krovnih nosača, vaše putovanje će biti bezbrižno i sigurno. Bez obzira da li vozite na duge ili kratke udaljenosti, ovaj proizvod je dizajniran da izdrži sve izazove koje može da donese putovanje. Vaš teret će biti čvrsto postavljen i bezbedno transportovan.

Nije bitno da li putujete sa svojom porodicom ili prijateljima, G3 Pacific Steel krovni nosači će vam pružiti dodatni prostor za pakovanje i udobnost. Ne morate više brinuti o tome da li će vam krovni kofer napraviti probleme pri transportu. Sa ovim krovnim nosačima, možete biti potpuno bezbedni i opušteni tokom putovanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa odgovarajućim nosačima za vaše vozilo, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naše stručno osoblje će vam rado pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u odabiru pravog proizvoda.

Ne gubite više vreme i saznajte više o našoj ponudi krovnih nosača. Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda i istražite sve mogućnosti koje vam pružamo.

Prednosti

  • Izdržljiv i siguran dizajn
  • Visoka nosivost
  • Jednostavna instalacija
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja