рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus III (2011-2018) 5 vrata – Cam Driver 5020

7.800 рсд

SKU: GTC12947 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD FOCUS III (2011-2018) 5 VRATA – CAM DRIVER 5020

Specifikacije

  • Idealno rešenje za sve potrebe prevoza na Ford Focus vozilu
  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set spreman za jednostavnu ugradnju
  • Dostupni u različitim varijantama, prilagođenim tipu krova vozila
  • Neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle
  • Preporučena nosivost do 50kg

Opis proizvoda

Želite da imate više prostora u svom Ford Focus vozilu? Da li vam nedostaje prostor za prtljag, bicikle ili skije prilikom putovanja? Krovni nosači Cam Driver su upravo ono što vam treba!

Sa Cam Driver krovnim nosačima, možete jednostavno rešiti sve svoje potrebe vezane za prevoz na krovu vozila. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su izuzetno snažni i izdržljivi, pružajući vam sigurnost i trajnost.

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna. U setu dobijate dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Potrebno je samo da ih pravilno montirate na krov vašeg Ford Focus vozila i spremni ste za put. Sve što vam preostaje je da se opustite i uživate u svojim putovanjima.

Krovni nosači Cam Driver su prilagođeni specifičnostima Ford Focus III (2011-2018) modela sa 5 vrata. U ponudi možete pronaći i druge varijante ovog proizvoda, zavisno od tipa krova vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, integrisane ili standardne uzdužne šine, sigurno ćete pronaći odgovarajuće krovne nosače za svoje potrebe.

Sa preporučenom nosivošću do 50kg, možete bez problema prevoziti krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Nećete morati brinuti o tome da li će vaš prtljag ostati na mestu tokom vožnje ili da li će nosači izdržati težinu. Cam Driver krovni nosači su napravljeni da izdrže sve izazove koje vozači mogu imati.

Kada testiram proizvode, uvek želim biti siguran da zadovoljavaju moje potrebe i očekivanja. Krovni nosači Cam Driver su me oduševili svojom izdržljivošću i jednostavnom montažom. U mom iskustvu, ovaj proizvod je pružio sve što sam očekivao i još više.

Nema ničeg boljeg nego imati mogućnost da povećate prostor u svom vozilu. Sa krovim nosačima Cam Driver, sada možete poneti sve što vam je potrebno za savršeno putovanje. Bilo da planirate porodično putovanje ili avanturu sa prijateljima, ovi krovni nosači će biti vaš najbolji saveznik.

Uz krovne nosače Cam Driver, možete biti sigurni da će vaš prtljag biti siguran i zaštićen tokom vožnje. Velika nosivost omogućava vam da ponesete sve što vam je potrebno, bez brige o oštećenjima.

Prednosti

  • Izuzetna nosivost do 50kg
  • Izdržljivi čelični materijal
  • Jednostavna montaža

Više vam neće biti potrebno da se brinete o prostoru u svom vozilu. Sa krovim nosačima Cam Driver, vaša putovanja će biti udobnija i bez stresa. Nabavite svoj set krovnih nosača danas i krenite na nezaboravne avanture.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja