рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus II SW (2004-2007) – Cam Logico 41083

7.800 рсд

SKU: GTC5194 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD FOCUS II SW (2004-2007) – CAM LOGICO 41083

Opis proizvoda

Krovni nosaci Ford Focus II SW (2004-2007) – Cam Logico 41083 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim različitim tipovima krova vozila. Krovni nosači su neophodan deo opreme potreban za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije

  • Četiri crno obojene čelične sape za pričvršćivanje, sa adapterima i poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila.
  • Dimenzije poprečnog preseka šipke su 40x25mm, a debljina čeličnog profila je 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

Prednosti

  • Lako montiranje: Cam Logico krovni nosači su dizajnirani tako da se lako i brzo montiraju na vaše vozilo. Uz set dolaze sve potrebne komponente i uputstvo za montažu, što vam omogućava da sami obavite postavljanje nosača.
  • Kvalitetna izrada: Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu izdržljivost i pouzdanost prilikom korišćenja. Možete se osloniti na njih da održe čvrstoću i stabilnost, čak i u zahtevnim uslovima vožnje.
  • Višenamenska upotreba: Sa ovim krovnim nosačima možete preneti različite vrste tereta na vašem vozilu. Bilo da želite da ponesete krovni kofer za putovanje, ski nosače za odmor na planini ili nosač za bicikle za sportske aktivnosti, ovi nosači će vam pružiti sigurno i pouzdano rešenje.

Pozovite nas za pomoć!

Ako niste sigurni da li su ovaj model krovnih nosača odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Naš tim će vam pružiti potrebne informacije i odgovoriti na sva vaša pitanja. Uz to, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se dodatno informisali o karakteristikama i mogućnostima ovog modela krovnih nosača.

Pogledajte i ostale modele

Kao dodatak ovom modelu krovnih nosača, imamo i širok asortiman drugih modela i brendova. Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na link ka ponudi. Pronaći ćete brojne opcije koje odgovaraju različitim tipovima i markama vozila.

Prednosti

  • Lako montiranje
  • Kvalitetna izrada
  • Višenamenska upotreba

Posetite OXO MARKET danas i nabavite svoje krovne nosače Ford Focus II SW (2004-2007) – Cam Logico 41083! Pobrinite se da vaš automobil bude opremljen ovim pouzdanim nosačima kako biste bezbedno preneli sve svoje terete na krovu automobila.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja