рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus II SW (2004-2007) bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40058

10.300 рсд

SKU: GTC10922 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD FOCUS II SW (2004-2007) BEZ UZDUŽNIH KROVNIH SINA – CAM TOTUS 40058

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila, Cam Totus krovni nosači su kompletan set spremnih za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila. Zahvaljujući ovim nosačima, moći ćete da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače bicikla.

Krovni nosači za Ford Focus II SW (2004-2007) bez uzdužnih krovnih sina – Cam Totus 40058 su set potreban da biste u potpunosti iskoristili potencijal vašeg vozila. Ova cena se odnosi na navedeni set.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači namenjeni samo vozilima opremljenim sa ili bez pričvrsnih tačaka, bez uzdužnih šina!

Specifikacije:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila. Šipke imaju presek 40x25mm i debljinu od 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Preporučena nosivost krovnih nosača je 50kg.

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas pozovite na 021/442-954. Na našoj zvaničnoj stranici proizvoda možete pronaći više informacija i pogledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

PREDNOSTI:

  • Jednostavna montaža: Krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, što znači da nećete imati problema pri montiranju na vaše vozilo.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađeni od čeličnog profila i zaštićeni plastičnim omotačem, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na razne vremenske uslove.
  • Prilagodljivost: Set sadrži četiri sistema za pričvršćivanje sa kompletom adaptera, što omogućava prilagođavanje nosača različitim tipovima vozila.

Sada je pravo vreme da unapredite svoje putovanje i iskoristite maksimum iz vašeg vozila. Nabavite krovne nosače Ford Focus II SW (2004-2007) bez uzdužnih krovnih sina – Cam Totus 40058 i uživajte u svim pogodnostima koje oni donose!

NAPOMENA: Ova ponuda je dostupna samo na OXO MARKET-u. Ne propustite priliku da kupite vrhunske krovne nosače po povoljnoj ceni!

Napomena: Ova ponuda se zasniva na ličnom iskustvu i testiranju proizvoda. Uvek se posavetujte sa stručnjakom pre donošenja odluke o kupovini.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja