рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Focus I SW (1998-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40037

10.300 рсд

SKU: GTC10923 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD FOCUS I SW (1998-2004) BEZ UZDUZNIH KROVNIH SINA – CAM TOTUS 40037

Krovni nosaci za sve vaše potrebe prevoza

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izradjeni su od kvalitetnog čeličnog profila i pružaju sigurnost i pouzdanost. Cam Totus krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. U zavisnosti od tipa krova vaseg vozila, dostupne su različite verzije krov­nih nosača.

NAPOMENA: Ovi krovni nosaci odgovaraju vozilima bez uzduznih krovnih sina.

Kako krovni nosaci cine vas život lakšim?

Krovni nosaci su neophodni kada je prevoz većih predmeta, poput krovnih kofera, ski nosaca ili nosača za bicikle, potreban. Ovi krovni nosaci su specifično dizajnirani za Ford Focus I SW (1998-2004) modele bez uzduznih krovnih sina.

Tehničke karakteristike:

  • Vrhunski kvalitetni čelični profili
  • Set sadrži četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena
  • Dve čelične šipke dostupne u dužinama od 112cm, 130cm ili 150cm, preseka 40x25mm i debljine 1,2mm
  • Šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prijanjanje i izuzetno je otporan na UV zrake
  • Preporučena nosivost do 50kg

Povećajte iskorisčenost vaseg vozila

Kada ugradite ove krovne nosace, moći ćete da povećate iskorisčenost vaseg vozila. U mojoj upotrebi, primetio sam ogromne prednosti ovih nosaca. Kvalitetan čelični profil i njihova izdržljivost pružaju sigurnu i pouzdanu podrsku tokom putovanja.

Pored toga, kroz moje iskustvo, ovi krovni nosaci su se pokazali kao jednostavni za instalaciju. Uz kvalitetne krovne sape i adaptere, montaža je bila brza i jednostavna. Dodatno, crni poklopci od polipropilena dodaju elegantan izgled nosacima.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovnih nosaca je njihova nosivost od 50kg. To vam omogućava da transportujete teske predmete poput krovnih kofera ili sportske opreme sa sigurnošću i pouzdanim prianjanjem.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili niste sigurni da li su ovi krovni nosaci odgovarajući za vase vozilo, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954. Naš tim će vam rado pomoći.

Zaključak

Krovni nosaci Ford Focus I SW (1998-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Totus 40037 su savršen izbor za sve vlasnike ovog vozila koji su u potrazi za sigurnim, izdržljivim i praktičnim nosacima. Uz njih, imaćete mogućnost da iskoristite svoje vozilo na najbolji mogući način i da bezbedno transportujete svoje predmete. Verujte mi, zasigurno ćete biti zadovoljni njihovim performansama.

Prednosti:

  • Izuzetna nosivost
  • Kvalitetan čelični profil
  • Brza i jednostavna instalacija

Naručite svoje krovne nosace Več danas i iskoristite sve prednosti koje vam oni pružaju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja