рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Fiesta IV (1995-2001) 3/5 vrata – Cam Totus 40001

10.300 рсд

SKU: GTC10919 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FORD FIESTA IV (1995-2001) 3/5 VRATA – CAM TOTUS 40001

Kvalitetni krovni nosači za Vaš automobil

Specifikacije

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, preseka 40x25mm, debljine 1,2mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.
  • Nosivost: 50kg.

Opis proizvoda

Krovni nosači su nešto što vam je neophodno ukoliko želite da proširite mogućnosti prevoza na svom vozilu. U slučaju vašeg Ford Fiesta IV (1995-2001) modela sa 3 ili 5 vrata, Cam Totus 40001 krovni nosači su savršeno rešenje. Ovi nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, što ih čini izuzetno izdržljivim.

Dobijate potpuno funkcionalan kompletan set nosača koji je spreman za ugradnju na vaše vozilo. Bilo da putujete na duže destinacije, nosite krovni kofer, ski nosače ili bicikle, ovaj set nosača će vam pružiti sigurnost i pouzdanost tokom putovanja.

Primetili smo da su mnogi kupci zainteresovani za ovaj proizvod, a cena koju smo pružili se odnosi na kompletan set nosača, što znači da ne morate trošiti dodatni novac na druge delove.

Krovni nosači su kompatibilni sa vozilima opremljenim ili bez pričvršćnih tačaka (bez uzdužnih šina). Svaki set uključuje četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, dobijate dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, preseka 40x25mm, debljine 1,2mm.

Sigurnost je na prvom mestu, stoga su ove šipke dodatno zaštićene crnim plastičnim omotačem koji ne samo da osigurava dobro prianjanje, već je takođe i izuzetno otporan na štetne UV zrake. Sprečava oštećenje šipke i produžuje njen vek trajanja.

Prednosti ovih krovni nosača su mnoge. Prvenstveno, izdržljivost i kvalitet materijala garantuju dugotrajnost proizvoda. Takođe, nosači poseduju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bez brige preneti vaše teže stvari na krovu automobila.

Obratite pažnju i na estetski aspekt. Crna boja ovih nosača se lako uklapa sa dizajnom većine vozila, dajući im moderan i sofisticiran izgled.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije kako biste doneli informisanu odluku.

Prednosti:

  • Izdržljivi čelični materijal
  • Preporučena nosivost od 50kg
  • Estetski privlačan dizajn

Kupite kvalitetne krovne nosače za vaš Ford Fiesta IV (1995-2001) model i uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu vaših stvari.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja