рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ford Fiesta III (1989-1997) 5 vrata – Cam Logico 41004

7.800 рсд

SKU: GTC10761 Kategorija:

KROVNI NOSACI FORD FIESTA III (1989-1997) 5 VRATA – CAM LOGICO 41004

Specifikacije

  • Set krovnih nosača za Ford Fiesta III (1989-1997) sa 5 vrata
  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Cam Logico brend sa kompletnim setom za brzu i jednostavnu ugradnju
  • Dostupni u različitim verzijama za različite tipove krova vozila
  • Neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikala

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Svi Cam Logico krovni nosači isporučuju se kao kompletan set, spremni za ugradnju na vaš automobil.

Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Ford Fiesta III model sa 5 vrata, proizveden između 1989. i 1997. godine. Pružaju optimalno pristajanje i sigurno pričvršćivanje na krov vozila.

Njihova višenamenska namena omogućava vam da ih koristite za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikala, što znači da možete bezbrižno krenuti na putovanja i avanture. Bilo da planirate odmor na planini ili jednostavno želite poneti bicikle sa sobom na izlet, ovi krovni nosači će se pobrinuti za vaše potrebe.

Ovaj set krovnih nosača dolazi po izuzetno pristupačnoj ceni, nudeći vam visok kvalitet i performanse. Cena se odnosi na kompletan set krovnih nosača, uključujući sve potrebne delove za montažu.

Važno je napomenuti da ovi krovni nosači odgovaraju samo vozilima koja su opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka, ali bez uzdužnih šina na krovu. Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954.

Prednosti

  • Jednostavna montaža: Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletna set za brzu i jednostavnu montažu na vaš automobil.
  • Kvalitetni materijali: Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi nosači pružaju izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost.
  • Višenamenska upotreba: Možete koristiti ove krovne nosače za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikala.

Neka vaše putovanje bude udobno i sigurno!


Napomena: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu pruženih informacija i iskustava u korišćenju proizvoda. Kao stručnjak u oblasti SEO optimizacije i copywritinga, verujem da će vas ovaj krovni nosač Ford Fiesta III (1989-1997) sa 5 vrata – Cam Logico 41004 oduševiti svojim kvalitetom i performansama. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, stojim vam na raspolaganju da vam pružim sve potrebne informacije. Bezbedno putovanje želim vam tim OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja