рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Ulysse I MPV (1994-2002) – Cam Totus 40021

10.300 рсд

SKU: GTC10914 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT ULYSSE I MPV (1994-2002) – CAM TOTUS 40021

Visokokvalitetni krovni nosaci za Fiat Ulysse I MPV vozila

Želite da osigurate siguran i praktičan prevoz tereta na svom vozilu? Zvuči kao da su krovni nosaci idealno rešenje za vas! Kvalitetni krovni nosaci marke Cam Totus će vam omogućiti da bezbedno montirate krovne kofera, ski nosača ili nosače bicikla na vaš Fiat Ulysse I MPV vozilo.

Kompletan set spreman za montažu

Cam Totus krovni nosači za Fiat Ulysse I MPV (1994-2002) se isporučuju kao kompletan set, što znači da imate sve što vam je potrebno za jednostavnu montažu. Set sadrži četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) sa adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, set uključuje i dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela vašeg vozila. Šipke su debljine 40x25mm i zaštićene crnim plastičnim omotačem koji pruža dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Siguran i pouzdan krovni nosac

Krovni nosač marke Cam Totus za Fiat Ulysse I MPV vozila ima preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti teret na krovu svog vozila. Bez brige o stabilnosti ili problemima sa nosivošću – ovaj krovni nosač je pouzdan i siguran izbor.

Instalacija i kompatibilnost

Cam Totus krovni nosači su dizajnirani sa lakoćom ugradnje i mogu se koristiti na Fiat Ulysse I MPV vozilima proizvedenim od 1994. do 2002. godine. Molimo vas da imate na umu da su ovi krovni nosači namenjeni vozilima sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina). Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači kompatibilni sa vašim modelom vozila, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 021/442-954 i rado ćemo vam pomoći.

Prednosti krovnih nosaca Fiat Ulysse I MPV (1994-2002) – Cam Totus 40021

  • Praktičnost: Robustni i lako montirajući krovni nosaci čine transport tereta na krovu vašeg vozila jednostavnim i praktičnim.

  • Sigurnost: Pouzdani krovni nosaci Cam Totus omogućavaju siguran prevoz tereta na krovu vašeg vozila, bez brige o stabilnosti i nosivosti.

  • Univerzalnost: Kompletan set krovnih nosača je kompatibilan sa Fiat Ulysse I MPV vozilima proizvedenim od 1994. do 2002. godine.

Neka vaše putovanje bude udobno i bezbedno

Sa Cam Totus krovnim nosačima za Fiat Ulysse I MPV vozila, možete biti sigurni da ćete imati sve što vam je potrebno za udobno i bezbedno putovanje. Montirajte krovne nosače i budite spremni za avanturu!

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET. Ne oklevajte da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice.

Specifikacije (ukoliko dostupne):

  • Tip vozila: Fiat Ulysse I MPV (1994-2002)
  • Proizvođač: Cam Totus
  • Boja: Crna
  • Nosivost: 50kg
  • Kompatibilnost: Vozila sa ili bez pričvršćenih tačaka (bez uzdužnih šina)

Prednosti

  • Praktičnost
  • Sigurnost
  • Univerzalnost

Uzmi svoje krovne nosače i kreni u avanturu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja