рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Sedici (2006-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13205 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT SEDICI (2006-2015), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Factual Product Title (H1)

Krovni nosaci Fiat Sedici (2006-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

Specifikacija

 • Tip vozila: Fiat Sedici (2006-2015)
 • Materijal: Visokokvalitetan čelični profil
 • Set uključuje: Kompletan set koji je spreman za ugradnju
 • Sertifikat: GS-TÜV sertifikat

Opis proizvoda

Krovni nosaci Fiat Sedici su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosaci su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Bezbednost je na prvom mestu, zato svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat.

Montaža ovih krovnih nosača je brza i jednostavna. Set dolazi kao kompletna jedinica, spremna za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama koje su prilagođene specifičnostima krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardne šine ili nešto drugo, Nordrive nudi odgovarajući set krovnih nosača.

Krovni nosaci su neophodan deo kada je u pitanju montaža krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi krovni nosaci će vam omogućiti da slobodno putujete i da sa sobom ponesete sve što vam je potrebno.

Prednosti

 • Izuzetna izdržljivost: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila koji pruža sigurnost i otpornost na teške terete
 • Brza i jednostavna montaža: Kompletan set koji je spreman za ugradnju omogućava brzu i jednostavnu instalaciju
 • Pristojbe za kontrolu kvaliteta: Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje sigurnost i kvalitet proizvoda

Povezani proizvodi

Krovna kutija Nordrive XY

Nosači za skije Nordrive SkiPro

Nosači za bicikle Nordrive BikeMax

Zaključak

Krovni nosaci Fiat Sedici (2006-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su pouzdani i izdržljivi nosači koji će vam omogućiti da lagodno putujete. Ovi nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost i izdržljivost.

Uz ove nosače, moći ćete da ponesete sve što vam je potrebno na putovanjima, bilo da su u pitanju krovne kutije, ski nosači ili nosači za bicikle. Montaža je jednostavna, a kvalitet i sigurnost su zagarantovani.

Napomena: Pre montaže, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava. Za dodatne informacije o proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET.

Prednosti

 • Izuzetna izdržljivost
 • Brza i jednostavna montaža
 • Pristojbe za kontrolu kvaliteta

Spremni ste za sigurno putovanje! Kupite krovne nosace Fiat Sedici (2006-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 na OXO MARKET danas!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja