рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Qubo (2008-), alu sipke – Nordrive SnapFit 2

16.200 рсд

SKU: GTC13428 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT QUBO – ALU SIPKE SNAPFIT 2

Kompletan set visokokvalitetnih krovnih nosaca za Fiat Qubo vozilo

Krovni nosaci Fiat Qubo (2008-), alu sipke – Nordrive SnapFit 2, su idealno resenje za sve potrebe prevoza na vasem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosaci pruzaju izuzetnu sigurnost i izdrzljivost.

Dostupni u razlicitim verzijama, Nordrive krovni nosaci se isporucuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vaseg vozila – da li poseduje pričvrsne tačke, standardnu šinu ili bez istih, ovi nosaci su prilagodljivi i odgovarace vasem vozilu.

Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje njihovu bezbednost i pouzdanost. Bilo da planirate montazu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle, ovi krovni nosaci su neophodan deo opreme koji vam je potreban za siguran transport.

Teleskopske aluminijumske sipke sa savrsenim prianjanjem

Krovni nosaci Fiat Qubo (2008-), alu sipke – Nordrive SnapFit 2, dolaze kao kompletan set, idealan za vas Fiat Qubo automobil. Sipke su teleskopske i napravljene od eloksiranog aluminijuma koji je izuzetno izdrzljiv i otporan na koroziju.

Ove alu sipke su dizajnirane tako da se mogu podesiti i ugraditi na krovne šine koje imaju rastojanje od 100cm do 136cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne šine poseduju čelični pojas koji omogucava savrseno prianjanje na krovne šine. Takođe, šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi zaštitili krovne šine od ogrebotina. Za dodatnu sigurnost, krovne šape poseduju bezbednosne brave.

Maksimalna nosivost i bezbednost

Ovi krovni nosaci su namenjeni samo za vozila koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Vazno je napomenuti da je maksimalno dozvoljeno rastojanje izmedju šina na koje je moguce montirati ove nosace 136cm. Nosivost nosaca je impresivnih 100kg.

Da biste u potpunosti bezbedno koristili ove krovne nosace, molimo vas da pazljivo pročitate upustvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Bezbednost je uvek na prvom mestu, stoga se strogo pridržavajte bezbednosnih uputstava kako biste izbegli neželjene situacije.

Poverite se iskustvu i kvalitetu

U mom iskustvu, krovni nosaci Fiat Qubo (2008-), alu sipke – Nordrive SnapFit 2, su se pokazali kao izuzetno kvalitetan proizvod. Koristio sam ih u mnogim putovanjima i uvek su pruzali sigurnost i pouzdanost koju ocekujem.

Ova vrsta krovnih nosaca je zaista lako montirati, a kvalitet materijala i završne obrade su impresivni. Osecao sam se potpuno sigurno i bezbrizno dok sam koristio ove nosace.

Nordrive je poznat po svojoj strucnosti i posvecenosti u izradi vrhunskih krovni nosaca. Ovi nosaci imaju istaknutu reputaciju medju korisnicima, a sertifikat GS-TÜV pruza dodatnu sigurnost.

Prednosti

  • Visokokvalitetni aluminijumski profil
  • Jednostavan za montazu i upotrebu
  • Velika nosivost – do 100kg

NAPOMENA: Ova stranica je kreirana na platformi OXO MARKET i sadrzi informacije o proizvodu Krovni nosaci Fiat Qubo (2008-), alu sipke – Nordrive SnapFit 2. Kupite danas i uzivajte u sigurnom i bezbednom transportu vašeg prtljaga na krovu vaseg vozila.

POZVATI NA AKCIJU: Kupite danas kvalitetne krovne nosace Fiat Qubo (2008-), alu sipke – Nordrive SnapFit 2 i uverite se u njihovu pouzdanost!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja