рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Fiat Panda (III/169) 5 vrata (2003-2012), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8886 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT PANDA (III/169) 5 VRATA (2003-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

KROVNI NOSAČI ZA VAŠ FIAT PANDA

Opis proizvoda

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaš automobil koji će vam omogućiti da prenesete teret na krovu na siguran i pouzdan način. Nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma kako bi pružili optimalnu podršku i izdržljivost. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu. Oni su dizajnirani da odgovaraju vašem Fiat Pandi (III/169) 5 vrata (2003-2012) i omogućuju vam da bezbedno prenosite teret na krovu vašeg vozila.

Prednosti krovni nosača Fiat Panda (III/169) 5 vrata (2003-2012), alu šipke – Cruz Airo X Dark

  • Sigurnost – Cruz krovni nosači poseduju sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet.
  • Jednostavna montaža – Kompletan set dolazi sa svim potrebnim delovima i može se brzo i lako montirati na vaš automobil.
  • Univerzalnost – Ovi nosači su dizajnirani za Fiat Pandu (III/169) 5 vrata (2003-2012) i savršeno se uklapaju sa dizajnom vašeg automobila.

Krovnim nosačima možete:

  • Prevoziti krovne kofer, ski nosače i nosače za bicikle na siguran način.
  • Opremiti vaš automobil dodatnom opremom i povećati njegovu funkcionalnost.
  • Sigurno prenositi teret na krovu vozila bez brige o stabilnosti i bezbednosti.

Šipke – Cruz Airo X Dark

Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji, sa dizajnom koji podseća na avionsko krilo. Ove šipke su deo kompletnog seta krovnih nosača i izrađene su od visokokvalitetnog aluminijuma. One imaju izuzetan dizajn koji je savršeno usklađen sa Fiat Pandom (III/169) 5 vrata (2003-2012). Postavljanje krovnih šipki je jednostavno i brzo, a možete biti sigurni da će pružiti odličnu podršku i izdržljivost. Ove šipke imaju i dobar koeficijent otpora vazduha i prigušuju buku, čime se razlikuju od jeftinijih opcija na tržištu. Hvatači (stope) su izrađeni od visokokvalitetnog čelika a poklopci hvatača su izdržljivi i napravljeni od ABS plastike. Na gornjoj strani krovne šipke postoji kanal koji olakšava postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija.

Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita pre nego što započnete proces montaže.

Zemlja porekla: Španija

Zvanična stranica proizvoda: www.cruzcar.com

Prednosti:

  • Sigurnost i kvalitet sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalnost uz savršeno prilagođavanje dizajnu automobila

Naručite krovne nosače Fiat Panda (III/169) 5 vrata (2003-2012) i uživajte u sigurnom prevozu tereta na krovu svog vozila!

Pažnja: Ovaj opis proizvoda je napisan na osnovu informacija koje su nam dostavljene. Za detaljnije informacije, molimo vas da kontaktirate našu podršku.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja