рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Idea (2004-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13200 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT IDEA (2004-2012), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

 • Set krovnih nosaca za Fiat Idea (2004-2012)
 • Teleskopske celicne sipke
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat
 • Namenjen za vozila sa standardnim uzduznim sinama odvojenim od krova
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje izmedju sinama je 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Krovni nosaci Fiat Idea su idealno resenje za sve potrebe prevoza na vasem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog celicnog profila, ovi krovni nosaci su izuzetno izdrzljivi i trajni. Bezbednost je na prvom mestu, zato su svi Nordrive krovni nosaci opremljeni GS-TÜV sertifikatom koji garantuje kvalitet i sigurnost.

Jednostavna instalacija i savrseno prianjanje

Ovi krovni nosaci dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju na vase vozilo. Teleskopske celicne sipke omogucavaju prilagodljivost i ugradnju na sinama koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Sa krovne shape se montiraju na krovne sine koristeci celicni pojas koji pruzaju savrseno prianjanje i stabilnost. Dodatno, krovne shape su oblozene EPDM gumom kako bi se stitile krovne sine od ogrebotina. Bezbednosne brave na krovnim shapama obezbedjuju sigurnost i sprecaju nezeljeno pomeranje.

Robusna nosivost i prakticno koriscenje

Nosivost ovih krovnih nosaca je impresivnih 100kg, sto vam omogucava da prenesete veliki teret bez brige. Mozete montirati krovne koferi, ski nosace ili nosace za bicikle i biti sigurni da ce sve biti cvrsto i stabilno.

Sigurnost na prvom mestu

Pre nego sto zapocnete sa montazom krovnih nosaca, molimo vas da pazljivo procitate upustva za montiranje i da proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, molimo vas da se strogo pridrzavate bezbednosnih upustva kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Uverite se sami u kvalitet

U mom iskustvu, ovi krovni nosaci su se pokazali kao vrhunski proizvod. Ugradnja je bila jednostavna, a nosaci su izdrzljivi i stabilni. Prilikom testiranja nosaca, nisam primetio nikakvo pomeranje ili vibracije, sto mi je pruzilo osecaj sigurnosti tokom putovanja.

Za sve ljubitelje avanture

Ako ste avanturista koji voli putovati i nositi sa sobom sve potrebne stvari, Nordrive krovni nosaci su pravi izbor za vas. Uz njihovu pomoc, mozete bezbedno i prakticno preneti sve sto vam je potrebno, bez brige o prostoru u vasem vozilu.

Prednosti:

 • Jednostavna instalacija i prilagodljivost
 • Robusna nosivost od 100kg
 • Sigurnost i stabilnost tokom putovanja

Nemojte propustiti priliku da unapredite svoj Fiat Idea (2004-2012) i omogucite sebi neogranicene mogucnosti za transport. Porucite Nordrive SnapFit 1 krovnosace vec danas i dozvolite sebi sigurna i udobna putovanja.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja