рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Idea (2004-2012), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14172 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT IDEA (2004-2012), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

PREDNOSTI

  • Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila
  • GS-TÜV sertifikovani krovni nosači
  • Podesive šape za maksimalnu prilagodljivost
  • Maksimalna nosivost od 100kg

OPIS

Krovni nosači su neizostavni deo svakog vozila kada je u pitanju potreba za prevozom tereta. Upoznajte se sa krovnim nosačima koji su savršeno rešenje za vaš Fiat Idea (2004-2012). Nordrive Club M krovni nosači izrađeni su od izuzetno kvalitetnog čeličnog profila, što jamči njihovu izdržljivost i dugotrajnost.

Set krovnih nosača koji vam nudimo dolazi spreman za ugradnju i može se lako montirati. Nudimo vam različite verzije krovnih nosača, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem tipu krova (sa/ bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom šinom ili niskoprofilnom šinom).

Ono što izdvaja Nordrive krovne nosače od drugih su njihov GS-TÜV sertifikat. Ovo je važno jer pruža potvrdu da su nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su bezbedni za upotrebu.

Da biste upotpunili svoje putovanje, krovni nosači Fiat Idea (2004-2012) vam omogućavaju da montirate krovne koferače, nosače za bicikle ili ski nosače. Uz ove nosače, vaša avantura može početi!

Krovni nosači Fiat Idea (2004-2012) Nordrive Club M set sadrži sve što vam je potrebno da biste ih uspešno montirali na vaš automobil. Cena koju vidite odnosi se na kompletan set koji garantuje kvalitet i funkcionalnost.

Vaša sigurnost nam je važna. Zato vas molimo da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i da proverite da li imate sve potrebne delove iz seta. Takođe, preporučujemo vam da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste izbegli neželjene situacije tokom vožnje.

Izrađene od visokokvalitetnog čelika, krovne sipke su presvučene PVC plastikom koja im pruža otpornost na klizanje i ogrebotine. Donji kanali na sipkama omogućavaju jednostavno i brzo montiranje na krovnim šapama. Krajevi sipki su zaštićeni gumiranim poklopcima koji se postavljaju nakon montiranja. Krovne šape su podesive po visini i širini, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Da bi se sprečilo grebanje uzdužnih šina i osiguralo optimalno prianjanje, krovne šape su opremljene mekanim TPE jastučićima.

Napomena: Ovi krovni nosači su namenjeni samo vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg.

Sigurnost, udobnost i praktičnost su ključni faktori prilikom odabira krovnih nosača za vaše vozilo. Sa Nordrive Club M krovnim nosačima, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji ispunjava sve ove kriterijume.

Nordrive Club M krovni nosači Fiat Idea (2004-2012) su prošli kroz moje testiranje i u mom iskustvu su se pokazali kao pouzdani i izdržljivi. Uveren sam da će zadovoljiti sve vaše potrebe prilikom prevoza tereta na vašem vozilu. Ne oklevajte da ih nabavite i iskusite sve prednosti koje vam pružaju!

PREDNOSTI

  • Izrađeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila
  • GS-TÜV sertifikovani
  • Podesive šape za maksimalnu prilagodljivost

Za više informacija i poručivanje posetite ovde.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja