рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Freemont (2011-2016), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13375 Kategorija:

KROVNI NOSAČI FIAT FREEMONT (2011-2016), CELIČNE ŠIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Kvalitetni nosači za sve vaše prevozne potrebe

Krovni nosači Fiat Freemont predstavljaju idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući maksimalnu trajnost i pouzdanost. Sa Nordrive krovnim nosačima, vaši tereti će biti sigurno smešteni i lako prevoženi.

Jednostavna instalacija i upotreba

Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set, potpuno spreman za ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke ili standardnu šinu, Nordrive ima pravo rešenje za vas. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, pružajući vam dodatnu sigurnost i pouzdanost.

Univerzalna primena

Krovni nosači Fiat Freemont omogućavaju montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na vaše potrebe, ovi nosači će se prilagoditi i omogućiti vam da bezbedno prenesete svoje terete. Sa viskom nosivosti do 100kg, možete biti sigurni da će vaši tereti biti sigurno smešteni i lako prevoženi.

Svestrane teleskopske šipke

Šipke na ovim krovnim nosačima su teleskopske, napravljene od visokokvalitetnog čelika. Zahvaljujući ovom dizajnu, one mogu se prilagoditi na šine sa rastojanjem od 100cm do 136cm. Krovne šape, koje se montiraju na krovne šine, poseduju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje. Dodatno, sve krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom kako bi se zaštitile krovne šine od ogrebotina. Sa dodatnim bezbednosnim bravama, vaši tereti će biti čvrsto i sigurno pričvršćeni.

Sigurnost i uputstva za upotrebu

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 136cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Pre upotrebe, molimo vas da pažljivo pročitate Uputstva za Montiranje kako biste obezbedili sigurnu i pravilnu montažu. Takođe, pročitajte i Bezbednosna Uputstva kako biste se strogo pridržavali svih pravila i preporuka.

Zaključak

Krovni nosači Fiat Freemont (2011-2016), celične šipke – Nordrive SnapFit 2 su kompletno rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu. Sa visokokvalitetnim čeličnim profilom, jednostavnom instalacijom i GS-TÜV sertifikatom, ovi nosači pružaju sigurnost, pouzdanost i jednostavnost upotrebe. Prednosti ovih nosača su univerzalna primena, svestrane teleskopske šipke i visoka nosivost. Odaberite Nordrive krovne nosače i budite sigurni da će vaši tereti biti sigurno smešteni i lako prevoženi.

Prednosti:

  • Univerzalna primena za krovne kofer, ski nosače ili bicikl nosače
  • Svestrane teleskopske šipke omogućavaju prilagodljivost šinama
  • Visoka nosivost do 100kg

Kliknite ovde i poručite svoje krovne nosače Fiat Freemont (2011-2016), celične šipke – Nordrive SnapFit 2!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja