рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Croma SW (2005-2010) bez uzduznih krovnih sina, bez sibera – Cam Driver 5023

9.750 рсд

SKU: GTC12958 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT CROMA SW (2005-2010) BEZ UZDZNIH KROVNIH SINA, BEZ SIBERA – CAM DRIVER 5023

Kvalitetni krovni nosači za bezbedan prevoz na vašem vozilu

Napredni krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set spremni za ugradnju na vaše vozilo. U zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, dostupne su različite verzije krovni nosača (sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa integrisanim ili standardnim uzdužnim šinama). Ovi krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Specifikacije:
– Model: Fiat Croma SW (2005-2010)
– Bez uzdužnih krovnih sina
– Bez sibera
– Brend: Cam Driver
– Broj modela: 5023

Pouzdanost i praktičnost

Krovni nosači za Fiat Croma SW (2005-2010) omogućavaju vam da sa lakoćom prevozite sve što vam je potrebno. Sa ovim kvalitetnim krovni nosačem, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno postavljen na krovu vozila.

Jednostavna montaža i visoka nosivost

Krovni nosač se sastoji od dve poprečne šipke i četiri šape za montiranje na automobil. Cam Driver krovni nosači za Fiat Croma SW (2005-2010) dolaze sa crnim, čeličnim šipkama i krovnim šapama (hvataljkama). Ove šipke imaju preporučenu nosivost od 50kg, tako da možete prevoziti veći teret bez brige o sigurnosti.

Kvalitetna izrada

Cam Driver je poznat po kvalitetu svojih proizvoda, a krovni nosači za Fiat Croma SW (2005-2010) nisu izuzetak. Izrađeni od čeličnog profila visokog kvaliteta, ovi krovni nosači su otporni na habanje i dugotrajni. Možete se osloniti na njih za siguran i bezbedan prevoz svaki put kada ih koristite.

Prednosti:
– Visok kvalitet izrade
– Jednostavna montaža
– Visoka nosivost

Uzmite svoj set Cam Driver krovnih nosača za Fiat Croma SW (2005-2010) danas i uživajte u sigurnom i pouzdanom prevozu vaših stvari.

Pogledajte ponudu na OXO MARKET i naručite svoj set krovnih nosača već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja