рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Fiat Croma (2007-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5889 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Fiat Croma (2007-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M

Prednosti

 • Visokokvalitetni aluminijumski profili
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle na vašem vozilu. Nordrive RailPro M krovni nosači su pravi izbor za vaš Fiat Croma (2007-2011) jer pružaju izvanrednu kvalitetu i performanse.

Specifikacije

 • Tip: Alu šipke
 • Kompatibilnost: Fiat Croma (2007-2011)
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Nordrive RailPro M su vrhunski krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i dugotrajni. Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti uvereni u njihovu sigurnost i pouzdanost.

Uz ovaj kompletan set krovih nosača, dobićete sve što je potrebno za jednostavnu ugradnju na vaš Fiat Croma. Bez obzira da li planirate putovanje sa porodicom ili avanturu sa prijateljima, Nordrive RailPro M će vam omogućiti da bezbedno i pouzdano prevozite sve što vam je potrebno.

Sveobuhvatan dizajn za vaše potrebe

Krovni nosači su opremljeni eloksiranim aluminijumskim šipkama sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i sprečavaju oštećenja. Kanali na šipkama su idealni za montažu nosača za skije i nosača za biciklove, uz koje dobijate T-profile koji savršeno naležu. Montiranje krovnih šipki na krovne šape je brzo i jednostavno, zahvaljujući donjim kanalima koji omogućavaju lako skliznuće krovnih šapa.

Krovne šape su izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike, koja je izuzetno otporna na oštećenja. Sa elegantnim dizajnom, krovne šape se lako pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila i pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje. Bezbednosne brave sa 3 ključa obezbeđuju vaše stvari dok ste na putu.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je prioritet. Zato vam savetujemo da pažljivo pročitate upustvo za montiranje i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali ispravnu upotrebu ovih krovnih nosača.

Zaključak

Krovni nosači Fiat Croma (2007-2011), alu šipke – Nordrive RailPro M su vrhunski izbor za vaš Fiat Croma vozilo. Pored izuzetnog kvaliteta, ovi krovni nosači vam pružaju sve što vam je potrebno za siguran i praktičan prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li planirate avanturu na planini ili putovanje sa porodicom, Nordrive RailPro M će se pobrinuti da vaša oprema bude sigurna i pristupačna.

Prednosti

 • Izuzetan kvalitet izrade
 • Laka montaža i upotreba
 • Bezbedan prevoz tereta

Naručite Nordrive RailPro M krovne nosače danas i otkrijte vrhunsku praktičnost i sigurnost za vaše putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja