рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Fiat Croma (2005-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M

8.500 рсд

SKU: GTC13956 Kategorija:

KROVNI NOSACI FIAT CROMA (2005-2011), ALU SIPKE – NORDRIVE YURO M

Krovni nosaci Fiat Croma su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosaci donose sigurnost i praktičnost.

Specifikacije

  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Dužina sipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 90kg

Jednostavna instalacija i sigurna upotreba

Nordrive krovni nosaci dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili nema ništa od toga, Nordrive ima verziju koja će odgovarati vašim potrebama. Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, garantujući njihovu kvalitet i bezbednost.

Šipke su izrađene od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i oštećenja. Kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i bicikle, uz koje dobijate T-profile koji se idealno uklapaju. Donji kanali su oblikovani kako bi omogućili jednostavno montiranje krovnih šipki na krovne šape, jednostavnim navlačenjem. Gumeni poklopci se stavljaju nakon montiranja šipki da bi zaštitili kraj šipki.

Krovne šape su vrhunskog dizajna i izrađene su od visoko otporne kompozitne plastike. One se pričvršćuju na krovne šine vašeg automobila pomoću hvatača. Dizajnirane su tako da obezbede maksimalno prianjanje i sigurnost. Uz krovne šape, dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Bezbednost na prvom mestu

Vaša sigurnost je naš prioritet. Molimo vas da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da proverite da li su na broju svi delovi iz navedenog seta. Takođe, pročitajte Bezbednosna Upustva i strogo se pridržavajte navedenih pravila radi sigurne upotrebe.

Proučite zvaničnu stranicu proizvoda

Da biste se bolje upoznali sa kvalitetom i karakteristikama krovni nosaca Fiat Croma, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na našem veb sajtu.

Pogledajte ovde!

Prednosti

  • Sigurna i efikasna instalacija
  • Kvalitetan materijal i izdržljiva izrada
  • Visoka nosivost

Za sve potrebe prevoza na vašem vozilu – Krovni nosaci Fiat Croma (2005-2011), alu sipke – Nordrive Yuro M

Sada možete bezbrižno transportovati sve što vam je potrebno na krovu vašeg vozila. Nordrive krovni nosaci za Fiat Croma (2005-2011) su tu da ispunite sve vaše potrebe kada je u pitanju prevoz tereta. Uz visokokvalitetan aluminijumski profil, ovi nosaci pružaju izdržljivost, sigurnost i kvalitet. Uverite se sami koliko bi vam ovaj proizvod olakšao život, kao što je meni olakšao.

Ne gubite vreme, kupite ih odmah i uverite se u njihovu izuzetnost!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja