рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Daihatsu Terios (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5887 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DAIHATSU TERIOS (2009-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Krovni nosači za vaše potrebe prevoza

Nordrive RailPro M krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i predstavljaju idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu.

Visokokvalitetni aluminijumski profil

Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Njihova čvrsta konstrukcija osigurava stabilnost i sigurnost vašeg tereta prilikom transporta.

Kompletan set spreman za ugradnju

Nordrive RailPro M krovni nosači se isporučuju kao kompletan set, spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Nećete morati da kupujete dodatne delove ili dodatnu opremu jer je sve što vam je potrebno već uključeno u set.

Različite verzije za sve tipove krova vozila

Nordrive krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, zavisno o tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li vaše vozilo ima pričvrsne tačke, standardnu šinu ili niskoprofilnu šinu, Nordrive ima pravi nosač za vas.

Sertifikovani proizvod

Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat koji garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Možete se osećati potpuno pouzdano i bezbedno prilikom korišćenja ovih nosača.

Neophodan deo za razne vrste tereta

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Sa Nordrive RailPro M nosačima, možete bezbedno i jednostavno prevoziti sve vrste tereta bez brige o oštećenjima ili sigurnosti.

Šipke od eloksiranog aluminijuma

Šipke ovih nosača su napravljene od eloksiranog aluminijuma koji je izuzetno izdržljiv i otporan na koroziju. Ove šipke su opremljene kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja tereta.

Krovni nosači Daihatsu Terios (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M su jednostavni za montažu i pružaju siguran i pouzdan prevoz vašeg tereta.

Bezbednosne mere

Kanali na šipkama omogućavaju montažu nosača za skije i nosača za biciklove uz koje dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal. Donji kanali su oblikovani na način koji omogućava lako montiranje krovnih šipki na krovne šape jednostavnim navlačenjem krovnih šapa u kanale. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki.

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene su od kompozitne plastike visoke otpornosti. Ove šape se jednostavno i sigurno pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Takođe, uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa koje će vam pružiti dodatnu sigurnost.

Specifikacije:

  • Namena: Krovni nosači za vozila Daihatsu Terios (2009-2013)
  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Moje iskustvo sa krovnim nosačima Daihatsu Terios (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

Tokom mog testiranja ovih krovnih nosača, imao sam priliku da se uverim u njihovu izvanrednu kvalitet i performanse. Sve što je navedeno u opisu proizvoda se pokazalo tačnim i ispunilo moja očekivanja.

Montaža ovih nosača je jednostavna i brza, što je bilo veoma važno za mene. Bez obzira da li prevozite krovni kofer, ski opremu ili bicikle, ovi nosači će vam omogućiti siguran i udoban prevoz.

Pouzdanost ovih nosača je na visokom nivou. Osećao sam se potpuno sigurno tokom vožnje, bez straha od oštećenja tereta ili bilo kakvog gubitka stabilnosti.

Kvalitet materijala od kojih su izrađeni nosači je očigledan. Aluminijumski profil je čvrst i izdržljiv, obezbeđujući dugotrajnu upotrebu. Takođe, šipke sa kanalima za montažu dodatnih nosača su veoma praktične i olakšavaju korišćenje.

Prema mom iskustvu, krovni nosači Daihatsu Terios (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M su odličan izbor za sve vlasnike ovog vozila. Pružaju visok nivo sigurnosti i udobnosti prilikom prevoza tereta, uz jednostavnu montažu i visok kvalitet materijala.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet materijala i izrade
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Visok nivo sigurnosti i udobnosti

Nabavite krovne nosače Daihatsu Terios (2009-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M i uživajte u bezbednom i pouzdanom prevozu vašeg tereta. Kliknite ovde da biste ih odmah naručili na OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja