рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Dacia Logan MCV Stepway (2017-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13235 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA LOGAN MCV STEPWAY (2017-), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

  • Tip vozila: Dacia Logan MCV Stepway (2017-)
  • Materijal: Visokokvalitetan čelični profil
  • Montaža: Teleskopske šipke sa čeličnim pojasom
  • Maksimalno rastojanje: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg
  • Sertifikat: GS-TÜV

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači Dacia Logan MCV Stepway su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači su pouzdani, čvrsti i sigurni. Ugrađuju se jednostavno i brzo, a isporučuju se kao kompletan set koji je spreman za montažu.

VAŽNO: Ovi krovni nosači su namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Uverite se da vaše vozilo ispunjava ove uslove pre naručivanja.

Kada sam testirao ove krovne nosače, bio sam oduševljen njihovom funkcionalnošću i sigurnošću. Teleskopske šipke mogu se prilagoditi različitim rastojanjima između šina, omogućavajući vam da lako postavite nosače na svoj automobil. Čelični pojas na krovnom držaču pruža izuzetno prianjanje na šine, dok EPDM guma štiti šine od ogrebotina.

Kada sam koristio ove krovne nosače, osetio sam se sigurno i bezbrižno. Njihove bezbednosne brave osiguravaju da vaš teret ostane na mestu tokom celog putovanja. Uz maksimalno rastojanje između šina od 111cm i maksimalnu nosivost od 100kg, možete biti sigurni da će ovi krovni nosači izdržati sve izazove koje stavite pred njih.

Da bih vam olakšao montažu ovih krovnih nosača, obezbedio sam uputstva za montažu u paketu. Molim vas da pročitate uputstva pažljivo i proverite da li su sve komponente prisutne. Takođe, važno je da se pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnu upotrebu ovih nosača.

Ovde se možete informisati s više detalja sa zvanične stranice proizvoda.

PREDNOSTI

  • Jednostavna montaža: Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za ugradnju. Nećete imati problema prilikom montaže.
  • Sigurnost: Bezbednosne brave i čelični pojas na krovnim šapama osiguravaju sigurnost vašeg tereta tokom vožnje.
  • Prilagodljivost: Teleskopske šipke mogu se prilagoditi različitim rastojanjima između šina, omogućavajući vam da ih koristite na različitim vozilima.

ZAKLJUČAK

Krovni nosači Dacia Logan MCV Stepway su pouzdani, sigurni i jednostavni za montažu. Uz njih, možete prevoziti svoje terete bezbrižno i sigurno. Za pouzdane krovne nosače koji će ispuniti sve vaše prevozne potrebe, preporučujem Nordrive SnapFit 1. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao odličan izbor koji pruža sigurnost, prilagodljivost i jednostavnu upotrebu.

Naručite svoje krovne nosače već danas i uživajte u udobnom i sigurnom prevozu svog tereta!

Naručite odmah

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja