рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Dacia Logan (II) Sedan 4 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9562 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA LOGAN (II) SEDAN 4 VRATA (2013-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Set za montažu krovnih nosača

Specifikacija

  • Krovne šipke – Cruz Oplus AX
  • Dužina šipki: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Krovni nosači Dacia Logan (II) Sedan 4 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Oplus AX su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje sigurnost i stabilnost. Uz ovaj set dobijate i krovne hvatače (šape-stope) koji su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, kao i poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike.

Uz krovne nosače možete jednostavno montirati dodatnu opremu poput krovnog kofera, nosača bicikala ili nosača skija. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme je brzo i jednostavno. Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Bez brige, šipke su dovoljno snažne da izdrže vaše potrebe za prevozom.

Prednosti:

  • Sigurnost i stabilnost: Aluminijumske krovne šipke dizajnirane su da budu sigurne i stabilne, pružajući vam miran i bezbedan prevoz vašeg tereta.
  • Jednostavno montiranje: Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, montiranje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno i brzo.
  • Visoka nosivost: Sa maksimalnom nosivošću od 75kg, ovi krovni nosači su spremni da iznesu sve vaše potrebe za prevozom.

Ne morate brinuti o kompatibilnosti, jer ovaj set krovni nosača je dizajniran specifično za Dacia Logan (II) Sedan 4 vrata (2013-) i savršeno odgovara vašem vozilu.

Dodatna oprema kao što su bravice za zaključavanje nosača može se kupiti opciono i nije neophodna za montažu krovnih nosača.

Nemojte se ustručavati da kontaktirate našu tehničku podršku na brojevima 021/442-954 ili 021/6339-223 ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil.

Zemlja porekla: Španija

Posetite ovde našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prikazani video je ilustrativnog karaktera.

Prednosti:

  • Sigurnost i stabilnost
  • Jednostavno montiranje
  • Visoka nosivost

Poručite odmah i obezbedite siguran i udoban prevoz vaših tereta sa krovnim nosačima Dacia Logan (II) Sedan 4 vrata (2013-), alu šipke – Cruz Oplus AX!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja