рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Dacia Logan Furgovan (2007-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5880 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA LOGAN FURGOVAN (2007-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Idealno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe, a Nordrive RailPro M krovni nosači pružaju rešenje koje vam je potrebno. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani.

Napravljeni po meri za Dacia Logan Furgovan (2007-2013)

Krovni nosači Dacia Logan Furgovan (2007-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M su specijalno dizajnirani za modele Dacia Logan Furgovan između 2007. i 2013. godine. Ovi nosači se savršeno uklapaju u krov vašeg vozila, pružajući vam siguran i stabilan način prevoza vaših tereta.

Jednostavna instalacija i upotreba

Nordrive RailPro M krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za montažu na vaše vozilo. Bez obzira da li planirate da koristite krovne kofere, nosače za skije ili biciklove, ovaj set pruža vam neophodan alat za sigurnu i jednostavnu instalaciju.

Odlična nosivost i sigurnost

Kada koristite Nordrive RailPro M krovne nosače, možete biti potpuno sigurni u njihovu nosivost. Ovi nosači mogu izdržati težinu do 100 kg, što vam omogućava da bezbrižno prevozite sve svoje terete. Uz to, GS-TÜV sertifikat garantuje njihovu pouzdanost i kvalitet.

Zaštita vozila i tereta

Šipke krovne nosače izrađene su od eloksiranog aluminijuma, što znači da su otporne na habanje i koroziju. Opremljene su kanalima koji sprečavaju klizanje tereta i oštećenja. Osim toga, šipke imaju gumeni profil koji dodatno povećava prianjanje. Na krajevima šipki nalaze se gumeni poklopci koji štite vaše vozilo od ogrebotina pri montaži.

Bezbednost na prvom mestu

Krovne šape su dizajnirane tako da pruže maksimalnu sigurnost i stabilnost prilikom montiranja na uzdužne krovne šine vašeg vozila. Ove šape su izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike, što garantuje njihovu izdržljivost. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste bili sigurni da su vaši tereti uvek zaštićeni.

Preporuke za sigurnu upotrebu

Da biste sigurno koristili krovne nosače Dacia Logan Furgovan (2007-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M, preporučujemo vam da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje koje je priloženo uz set. Proverite da li su svi delovi prisutni i pravilno instalirani pre upotrebe. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnost sebi i drugim učesnicima u saobraćaju.

Prednosti

  • Izuzetno izdržljivi i pouzdani krovni nosači
  • Specijalno dizajnirani za Dacia Logan Furgovan (2007-2013)
  • Kompletan set spreman za montažu
  • Nosivost do 100 kg
  • GS-TÜV sertifikat garantuje pouzdanost
  • Aluminijumske šipke sa gumenim profilom za dodatnu zaštitu
  • Bezbednosne brave sa 3 ključa uključene u set

Nabavite Nordrive RailPro M krovne nosače i olakšajte svoje putovanje!

Sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima, vaša putovanja će biti udobnija i sigurnija. Ne samo da ćete imati dovoljno prostora za sve svoje terete, već ćete i uživati ​​u miru znajući da su vaši tereti sigurno i stabilno montirani. Nabavite Nordrive RailPro M krovne nosače za svoj Dacia Logan Furgovan i spremni ste za svaku avanturu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja