рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Dacia Duster (I.2) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix

20.800 рсд

SKU: GTC8930 Kategorija:

KROVNI NOSAČI DACIA DUSTER (I.2) 5 VRATA (2014-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FIX

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke sa niskim kačenjem na krov
 • Ekskluzivan dizajn koji se slaže sa estetskim izgledom novih modela vozila
 • Odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke

Specifikacije

 • Krovne šipke: Cruz Airo Fix
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Krovni kit: Cruz 936-527
 • Zemlja porekla: Španija

Krovni nosači Dacia Duster (I.2) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix, su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su aerodinamični i pružaju optimalnu snagu i izdržljivost.

Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Ovi nosači imaju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet.

Uz set krovnih nosača dobijate i krovni kit koji je neophodan za njihovu montažu na krov vašeg automobila. Krovni kit je dizajniran tako da savršeno odgovara tipu automobila za koji je namenjen, a napravljen je od visokokvalitetnog čelika kako bi pružio maksimalnu sigurnost i stabilnost.

Svaki kupac koji kupi krovne nosače u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu, što vam olakšava instalaciju i osigurava ispravno postavljanje nosača.

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za biciklu. Sa ovim krovim nosačima, možete bezbedno i lako prevoziti svoju dodatnu opremu na krovu vašeg vozila.

U slučaju da želite dodatnu sigurnost i zaštitu, uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. One će osigurati da vaša oprema bude sigurna i zaštićena od krađe.

Savetujemo da se strogo pridržavate uputstava za montažu i da pročitate bezbednosna uputstva pre korišćenja ovih krovnih nosača. Važno je da se uverite da su ovi nosači odgovarajući za vaš automobil. Ukoliko niste sigurni, slobodno kontaktirajte našu tehničku podršku putem brojeva 021/442-954 ili 021/6339-223.

Ne čekajte, nabavite krovne nosače Dacia Duster (I.2) 5 vrata (2014-2018), alu šipke – Cruz Airo Fix, i uživajte u bezbednom i jednostavnom prevozu vaše dodatne opreme na krovu vašeg vozila.

Prednosti

 • Aerodinamične aluminijumske šipke sa niskim kačenjem na krov
 • Ekskluzivan dizajn koji se slaže sa estetskim izgledom novih modela vozila
 • Odličan koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke

Za više informacija i poručivanje, posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda.

Pogledajte i ostale krovne nosače koje imamo u našoj ponudi.

Imajte na umu da je ovaj opis proizvoda napisan na osnovu potrebnih informacija i mojih ličnih iskustava sa proizvodom. Ne propustite priliku da nabavite ove krovne nosače i iskusite njihove brojne prednosti!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja