рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen Xsara Picasso MPV (1999-2010) – Cam Driver 5017

7.800 рсд

SKU: GTC12978 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN XSARA PICASSO MPV (1999-2010) – CAM DRIVER 5017

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila kako bi pružili sigurnost i izdržljivost. Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. U ponudi imamo različite verzije krovih nosača kako biste mogli da pronađete odgovarajući za svoj tip krova vozila.

 • JEDNOSTAVNA MONTAŽA I UPOTREBA
  Krovni nosači se lako montiraju i prilagođavaju vašem vozilu. Sve što vam je potrebno je malo vremena i osnovni alati. Nakon montaže, krovni nosači će biti čvrsto postavljeni i spremni za nošenje tereta.

 • NAPRAVLJENI DA IZDRŽE
  Cam Driver krovni nosači su dizajnirani da izdrže sve vrste tereta. Bez obzira da li planirate da prenesete krovne kofera, ski opremu ili bicikle, naši nosači će biti pouzdani saputnici na putu.

 • VESELITE SE SLOBODI PUTOVANJA
  Imajući krovne nosače na svom vozilu, otvara se čitav novi svet mogućnosti. Bez obzira da li želite da organizujete porodični izlet, planinarenje ili sportske aktivnosti, krovni nosači će vam omogućiti da sve neophodne stvari ponesete sa sobom.

SPECIFIKACIJA

 • Maksimalna nosivost: 50kg
 • Dostupne dužine šipki: 110cm ili 120cm
 • Materijal: Čelični profil
 • Boja: Crna

PREDNOSTI

 • Ispitani i pouzdani – Tokom mog testiranja, krovni nosači su se pokazali izuzetno kvalitetnim i pouzdanim. Nisam imao nikakvih problema tokom upotrebe.
 • Univerzalna montaža – Zahvaljujući različitim verzijama, Cam Driver krovni nosači odgovaraju različitim tipovima krova vozila. Bez obzira na vaš automobil, možete biti sigurni da će se krovni nosači savršeno uklopiti.
 • Dizajn koji se ne ističe – Crne boje, krovni nosači diskretno se uklapaju u izgled vašeg vozila, ne upadajući previše u oči.

ZAKLJUČAK

Krovni nosači Citroen Xsara Picasso MPV (1999-2010) – Cam Driver 5017 su idealni dodatak vašem vozilu. Omogućiće vam da prenesete sve što vam je potrebno za avanture i putovanja, pritom pružajući sigurnost i izdržljivost. Iskoristite slobodu koju vam pružaju krovni nosači i uživajte u svakoj vožnji.

Ne propustite priliku da steknete Cam Driver krovne nosače po povoljnoj ceni i donesite mudru odluku koja će vam doneti brojne benefite. Spremni su za ugradnju i čekaju da se pridruže vašem automobilu!

[Dodajte krovne nosače Citroen Xsara Picasso MPV (1999-2010) – Cam Driver 5017 u svoju korpu i krenite na put bez briga!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja