рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen XM Break (1991-2000), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5871 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN XM BREAK (1991-2000), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Kompletan set za siguran prevoz na krovu vašeg vozila.

Specifikacije

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Citroen XM Break (1991-2000)
 • Šipke: Aluminijumske
 • Marka: Nordrive
 • Model šipki: RailPro M
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Osigurajte siguran prevoz sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Nordrive RailPro M krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i pružaju vrhunsku sigurnost i pouzdanost. Ovi krovni nosači su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, omogućavajući vam da bezbedno prenesete svoju opremu i prtljag na putovanjima ili sportskim aktivnostima.

Uz Nordrive RailPro M krovne nosače, ne samo da ćete imati praktično rešenje za prevoz, već i moderno i elegantno dizajnirane šipke koje će se savršeno uklopiti u stil vašeg vozila. Izrađene od eloksiranog aluminijuma, šipke su izuzetno izdržljive i otporne na koroziju. Takođe, šipke su opremljene kanalima u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje, obezbeđujući dodatnu sigurnost i zaštitu od oštećenja prilikom montaže nosača za skije i biciklove.

Jedinstveno razmišljanje Nordrivea

Nordrive je brend koji se ističe svojim inovativnim pristupom u razvoju krovnih nosača. Ovi krovni nosači su deo Nordriveovog RailPro sistema, koji pruža izuzetnu funkcionalnost i fleksibilnost u prevozu različitih vrsta tereta. Sa svakim detaljem pažljivo osmišljenim radi praktičnosti i bezbednosti, Nordrive RailPro M krovni nosači će vam omogućiti da uživate u mirnom i udobnom putovanju sa svim vašim potrebnim stvarima.

Jednostavna montaža i sigurna upotreba

Nordrive RailPro M krovni nosači se isporučuju kao kompletan set koji je spreman za ugradnju na vaše vozilo. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, Nordrive nudi različite verzije nosača koje se mogu prilagoditi vašim potrebama. Svi Nordrive krovni nosači su testirani i poseduju GS-TÜV sertifikat, što vam pruža dodatno poverenje u kvalitet i sigurnost proizvoda.

Pre montaže, preporučujemo da pažljivo pročitate Upustvo za Montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz seta. Takođe, obezbedili smo Bezbednosno Upustvo kako biste se strogo pridržavali svih propisanih pravila i sigurnosnih mera pri korišćenju krovnih nosača.

Prednosti Nordrive RailPro M krovnih nosača

 • Izuzetna sigurnost: Nordrive RailPro M krovni nosači su dizajnirani i testirani da pruže maksimalnu sigurnost tokom putovanja, obezbeđujući stabilnost i čvrsto držanje vaše opreme.
 • Funkcionalnost i fleksibilnost: Nordrive RailPro M nosači su deo sistema koji omogućava laku i brzu montažu dodatne opreme, kao što su nosači za skije ili biciklove. Imate mogućnost prilagođavanja nosača prema vašim potrebama.
 • Elegantan dizajn: Aluminijumske šipke sa kanalima i kompozitne plastične šape pružaju moderan i elegantan izgled vašem vozilu.
 • Otpornost na koroziju: Eloksirani aluminijum čini šipke izuzetno izdržljivim i pouzdanim, čak i u teškim vremenskim uslovima.
 • Kvalitet i sertifikacija: Nordrive RailPro M krovni nosači su proizvedeni prema visokim standardima kvaliteta i poseduju GS-TÜV sertifikat.

Sve što vam je potrebno za siguran prevoz na krovu vozila

Baš kao što ste i vi, i mi smo ljubitelji putovanja i aktivnog načina života. Zato smo se potrudili da vam obezbedimo najbolje rešenje za siguran prevoz opreme i prtljaga na krovu vašeg vozila. Nordrive RailPro M krovni nosači su rezultat našeg iskustva i strasti za kvalitetom.

Uz ovaj kompletan set krovnih nosača, dobićete sve što vam je potrebno da se osećate sigurno dok nosite svoju opremu na putovanjima, izletima ili sportskim aktivnostima. Isprobali smo ove nosače i u našem iskustvu smo bili impresionirani njihovom pouzdanošću i funkcionalnošću.

Zaključak

Ukratko, Nordrive RailPro M krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Sa njima ćete dobiti izuzetnu sigurnost, funkcionalnost i elegantan dizajn. Uz maksimalnu nosivost od 100kg i jednostavnu montažu, ovi nosači će vam omogućiti da na putovanjima ili sportskim aktivnostima sa sobom nosite sve što vam je potrebno.

Ne ustručavajte se da investirate u ovaj kvalitetan proizvod koji će vam dugo služiti i pružati sve što vam je potrebno za udobno i sigurno putovanje.

Prednosti

 • Izuzetna sigurnost tokom putovanja
 • Funkcionalnost i fleksibilnost u montaži dodatne opreme
 • Elegantan dizajn koji će se savršeno uklopiti u izgled vašeg vozila

Napomena: Prodaja se vrši isključivo putem OXO Market platforme. Ne propustite ovu priliku da obezbedite kvalitetne krovne nosače za vaše vozilo. Naručite ih danas i spremno krenite na put!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja