рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen Evasion MPV (1994-2002) – Cam Totus 40021

10.300 рсд

SKU: GTC10944 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN EVASION MPV (1994-2002) – CAM TOTUS 40021

Udobnost i sigurnost za prevoz vašeg tereta

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza tereta na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, pružajući izdržljivost i pouzdanost. Cam Totus krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za jednostavnu montažu. Ovi nosači su idealni za upotrebu sa krovnim koferima, nosačima za skije ili bicikle.

Pogodni za Citroen Evasion MPV (1994-2002)

Krovni nosači Cam Totus 40021 dizajnirani su posebno za Citroen Evasion MPV (1994-2002), pružajući savršeno prileganje i sigurnost. Ovaj set sadrži sve što je potrebno da biste postavili nosače na krov vašeg vozila i počeli sa prevozom tereta.

Jednostavna montaža i upotreba

Nosači dolaze sa četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape) sa kompletnim setom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena. Takođe, set uključuje dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, u zavisnosti od modela automobila.

Izdržljivost i sigurnost

Šipke su izrađene od visokokvalitetnog čelika, preseka 40x25mm, debljine 1,2mm, što im garantuje izdržljivost i sigurnost. Dodatno, šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake. Kombinacija čelika i plastike čini ove nosače pouzdanim i dugotrajnim.

Maksimalna nosivost od 50kg

Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti veći teret na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li vam je potreban za putovanje ili za sportske aktivnosti, ovaj set će vam omogućiti siguran i pouzdan prevoz tereta.

Korisna podrška

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači pogodni za vaš automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954 i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da odaberete pravi set i obezbediće vam udobnost i sigurnost za vašu vožnju.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda

Pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača

Prednosti:

  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Jednostavna montaža i upotreba
  • Maksimalna nosivost od 50kg

Neka kvalitetni krovni nosači Cam Totus 40021 postanu vaš izbor za bezbedno i sigurno prevozanje tereta na krovu vašeg Citroen Evasion MPV (1994-2002) vozila. Doživite udobnost i sigurnost prilikom svakog putovanja ili sportskih aktivnosti. Nabavite svoj set krovni nosača danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja