рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C5 (II) Tourer (2008-2017), alu šipke – Cruz Cargo R

14.500 рсд

SKU: GTC7256 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C5 (II) TOURER (2008-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ CARGO R

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Prednosti

  • Lako montiranje
  • Izuzetno otporni na sve vremenske uslove
  • Ojačani aluminijumski profil za jednostavno stavljanje tereta

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Kada je u pitanju vaš Citroen C5 (II) Tourer (2008-2017), ne tražite dalje od aluminijumskih krovnih nosača Cruz Cargo R. Ovi nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji je izuzetno izdržljiv i dugotrajan.

Sve Cruz krovne nosače odlikuje visoki kvalitet, što je potvrđeno sertifikatima kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kada kupujete krovne nosače kod nas, imate privilegiju besplatne montaže u našim maloprodajnim objektima.

Odgovarajući za vaš Citroen C5 (II) Tourer (2008-2017)

Set krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke koje se direktno montiraju na uzdužne šine vašeg vozila. Samo za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Uz set dolaze i bravice, tako da se ne morate brinuti o dodatnim troškovima.

Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Bilo da planirate da nosite krovni kofer, bicikle ili skije, ove šipke će pružiti sigurno i stabilno postavljanje.

Sigurnost na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Pre nego što krenete u montažu, molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosna uputstva koja se nalaze uz proizvod. Takođe, preporučujemo da posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda gde možete pronaći sve potrebne informacije o korišćenju i održavanju.

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili posetite našu prodavnicu. Naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Zemlja porekla ovog proizvoda je Španija, što garantuje visok kvalitet i pouzdanost.

Narudžbina ovog seta krovnih nosača je jednostavna. Samo kliknite na dugme dodaj u korpu i pratite korake na našem sajtu.

Uživajte u sigurnoj i bezbrižnoj vožnji

Prednosti:
– Lako montiranje
– Izuzetno otporni na sve vremenske uslove
– Ojačani aluminijumski profil za jednostavno stavljanje tereta

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Za više informacija i tehničku podršku, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona: 021/442-954 ili 021/6339-223.

VESNA MARKET – Vaša sigurnost na prvom mestu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja