рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C4 Picasso I MPV (2006-2013) 7 sedista, bez uzduznih krovnih sina, bez sibera – Cam Totus 40100

10.300 рсд

SKU: GTC10854 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN C4 PICASSO I MPV (2006-2013) 7 SEDISTA, BEZ UZDUZNIH KROVNIH SINA, BEZ SIBERA – CAM TOTUS 40100

Idealno rešenje za vaše potrebe prevoza na vozilu

Kada je u pitanju prevoz stvari na vašem vozilu, krovni nosači su neophodan deo. Predstavljamo vam Cam Totus 40100 krovne nosače, napravljene od kvalitetnog čeličnog profila. Ovi nosači su napravljeni da odgovaraju Citroen C4 Picasso I MPV vozilima sa 7 sedišta, proizvedenim u periodu od 2006. do 2013. godine. Oni su dizajnirani tako da se mogu lako montirati na vaše vozilo, pa će vam biti od velike pomoći pri prevozu raznih tereta na krovu.

Kompletan set za vaš Citroen C4 Picasso vozilo

Krovni nosači Citroen C4 Picasso I MPV (2006-2013) 7 sedista, bez uzduznih krovnih sina, bez sibera – Cam Totus 40100, predstavljaju kompletan set koji vam je potreban da biste imali nosače na svom vozilu. Ova cena uključuje sve što vam treba, tako da ne morate brinuti o dodatnim troškovima.

Kvalitetni materijali za dugotrajnu upotrebu

Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog materijala, što im daje izuzetnu snagu i otpornost. Ovi nosači su dizajnirani da izdrže težinu do 50kg, što znači da možete bezbedno prevoziti veće terete na krovu svog vozila. Takođe, nosači su presvučeni crnim plastičnim omotačem koji pruža dobro prianjanje i štiti od UV zraka.

Jednostavna montaža i sigurno pričvršćivanje

Da biste montirali krovne nosače na svoj Citroen C4 Picasso, sve što trebate je da iskoristite četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje, sa adapterima i poklopcima od polipropilena. Ovi sistemi omogućavaju sigurno pričvršćivanje nosača na krov vašeg vozila. Pored toga, kompleti dolaze sa dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm, što će vam omogućiti prilagođavanje nosača vašim potrebama.

Pogodni za vozila sa ili bez pričvrsnih tačaka za uzdužne šine

Krovni nosači Citroen C4 Picasso I MPV (2006-2013) 7 sedista, bez uzduznih krovnih sina, bez sibera – Cam Totus 40100, su pogodni kako za vozila koja imaju pričvrsne tačke, tako i za vozila koja nemaju uzdužne šine. Bez obzira na tip krovnog sistema vašeg vozila, ovi nosači će se savršeno uklopiti i omogućiti vam prevoz tereta na krovu.

Prednosti:

  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog materijala
  • Montaža je jednostavna i brza
  • Prilagodljive dužine šipki za savršeno prianjanje na vozilo

POGLEDAJTE NAŠU KOMPLETNU PONUDU KROVNIH NOSAČA

Ne propustite priliku da obezbedite kvalitetne krovne nosače za svoj Citroen C4 Picasso I MPV (2006-2013) 7 sedista, bez uzduznih krovnih sina, bez sibera. Uz Cam Totus 40100 set, možete biti sigurni da ćete imati siguran i pouzdan sistem za prevoz tereta na krovu svog vozila. Posetite OXO MARKET i poručite svoje krovne nosače već danas!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu informacija koje su nam dostavljene. Uverite se da su ove informacije tačne za vaš model vozila pre nego što izvršite porudžbinu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja