рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Citroen C3 (III) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC9001 Kategorija:

KROVNI NOSAČI CITROEN C3 (III) 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T


KROVNI NOSAČI ZA SVE POTREBE PREVOZA NA VAŠEM VOZILU

Krovni nosači Citroen C3 (III) 5 vrata (2016-) su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači nude izuzetnu pouzdanost i sigurnost. Bez obzira da li želite da prevezete krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi nosači su neophodan deo opreme koji će vam omogućiti da to obavite bezbedno i efikasno.


PRECIZNO DIZAJNIRANI I VRHUNSKOG KVALITETA

Krovni nosači Cruz Airo T su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, što im daje siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Aerodinamične aluminijumske šipke, poznate kao “avionsko krilo”, garantuju minimalan otpor vazduha i izuzetno prigušenje buke. Ove šipke su duže od jeftinijih modela, što ih čini idealnim izborom za sve vrste tereta i dodatne opreme.


JEDNOSTAVNA MONTAŽA I SIGURNO PRIČVRŠĆIVANJE

Uz krovne nosače Cruz Airo T dolazi kompletan set za montažu koji se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ovaj set je posebno dizajniran za Citroen C3 (III) 5 vrata (2016-) i obezbeđuje savršeno pričvršćivanje na vaše vozilo. Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i zahteva minimalan napor. Sve što vam je potrebno je da sledite detaljna uputstva koja se isporučuju uz proizvod.


ODGOVARAJUĆI ZA RAZLIČITE TIP DAKA AUTOMOBILA

Krovni nosači Cruz Airo T su prilagođeni različitim tipovima krova automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke na krovu ili uzdužne šine, ovi nosači će se savršeno uklopiti i pružiti vam potpunu sigurnost. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila, kako bi se osigurala njihova efikasnost i pouzdanost.


BEZBEDNOST I KVALITET GARANTOVANI

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. Ovi sertifikati potvrđuju da su nosači prošli stroge testove sigurnosti i da su dizajnirani da pruže maksimalnu zaštitu vašem vozilu i teretu. Vaša bezbednost je naš prioritet i zato garantujemo vrhunski kvalitet i pouzdanost.


SPECIFIKACIJE:

  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

NAŠA PREPORUKA – PROVERITE PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA CITROEN C3 (III) 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T:

Udobnost i Bezbednost: Krovni nosači Cruz Airo T pružaju udobnost i sigurnost prilikom prevoza dodatne opreme. Zahvaljujući njihovom aerodinamičnom dizajnu i sertifikatima sigurnosti, možete biti potpuno uvereni da će vaš teret biti siguran tokom vožnje.

Lakoća Montaže: Sa ovim krovni nosačima, montaža je veoma jednostavna i ne zahteva posebno tehničko znanje. Uz detaljna uputstva koja se isporučuju uz proizvod, možete ih samostalno montirati bez problema.

Univerzalnost: Krovni nosači Cruz Airo T su prilagođeni za različite tipove krova automobila, što ih čini veoma praktičnim i univerzalnim. Bez obzira na model vašeg vozila, možete biti sigurni da će se ovi nosači savršeno uklopiti.


PROS:

  • Vrhunski kvalitet
  • Jednostavna montaža
  • Univerzalnost

NAUČITE VIŠE O KROVNIM NOSAČIMA CITROEN C3 (III) 5 VRATA (2016-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T I NARUČITE IH DANAS!

Krovni nosači Citroen C3 (III) 5 vrata (2016-), alu šipke – Cruz Airo T su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Njihov vrhunski kvalitet, jednostavna montaža i univerzalnost čine ih nezaobilaznim dodatkom za vaše vozilo. Uverite se sami u njihovu sigurnost i udobnost i naručite ih danas!

Dok ovaj proizvod ne sadrži bravice za zaključavanje nosača, one se mogu kupiti opciono. Posetite našu prodavnicu da biste ih dodali u svoju porudžbinu.

Za bilo kakva pitanja ili nejasnoće, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne. Pozovite nas na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija

Zvanična stranica proizvoda – OXO MARKET

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja