рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Citroen C1 II (2014-) 5 vrata – Cam Logico 41014

7.800 рсд

SKU: GTC10787 Kategorija:

KROVNI NOSACI CITROEN C1 II (2014-) 5 VRATA – CAM LOGICO 41014

Kompletan set kvalitetnih krovih nosaca

Krovni nosaci su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od kvalitetnog čeličnog profila, a Cam Logico krovni nosači su dostupni kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, ovi nosači nude različite verzije kako bi se prilagodili vašim potrebama.

Raznovrsna upotreba

Krovni nosaci su neophodan deo za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača bicikla. Svi entuzijasti outdoor aktivnosti će biti zadovoljni ovim setom krovih nosača koji pružaju siguran i pouzdan transport tereta na krovu vašeg vozila.

Sve što vam je potrebno za montažu

Ovaj kompletni set krovih nosača namenjen je za vozila Citroen C1 II (2014-) sa 5 vrata. Set uključuje:

  • Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
  • Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila), preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm.
  • Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Izuzetna nosivost i sigurnost

Krovni nosač Cam Logico ima preporučenu nosivost od 50kg, što znači da možete bezbedno transportovati teret na krovu vašeg vozila. Bez obzira da li je u pitanju prtljag, ski oprema ili bicikl, možete biti sigurni da će ovaj set krovih nosača izdržati vaše potrebe.

Stručna podrška

Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954. Naš tim će vam pružiti stručne savete i pomoći vam da izaberete pravi set krovih nosača za vaše vozilo.

Pogledajte našu kompletnu ponudu

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda kako biste se bliže upoznali sa specifikacijama i karakteristikama krovih nosača. Takođe, u našoj ponudi možete pronaći raznovrsne krovne nosače za druge modele vozila.


Prednosti krovnih nosača Citroen C1 II (2014-) 5 vrata – Cam Logico 41014:

  • Izuzetna nosivost: Nosivost od 50kg omogućava siguran transport tereta na krovu vozila.
  • Kvalitetan materijal: Čelični profil i crni plastični omotač garantuju dugotrajnost i otpornost na spoljašnje uticaje.
  • Lako montiranje: Kompletan set sa svim potrebnim delovima omogućava jednostavnu i brzu instalaciju.

🛒 Naručite krovne nosače Citroen C1 II (2014-) 5 vrata – Cam Logico 41014 već danas i obezbedite siguran transport vašeg tereta na krovu vašeg vozila! 🚗

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja